2020-08-13 06:06

Mirel Rădoi: “Gigi Becali nu m-ar fi dat afară, dar un vânt tot mi-a dat. Eu nu mă aplec în faţa nimănui”

 |  22:03
Mirel Rădoi: “Gigi Becali nu m-ar fi dat afară, dar un vânt tot mi-a dat. Eu nu mă aplec în faţa nimănui”

Florentin Dincă

Mirel Radoi şi-a dat demisia după înfrângerea din prelungiri cu Astra. Chiar dacă Gigi Becali a spus de nenumărate ori că nu şi-ar fi dat niciodată finul afară de la echipă, în realitate acesta s-a implicat la echipă după eşecul din derby-ul cu Dinamo, forţându+l astfel pe Rădoi să-şi dea singur demisia.

"Eu mi-am dat demisia din cauza rezultatelor, dar după cum mă știți, eu nu mă aplec în fața nimănui. Dacă nu sunt respectat, e mai bine să plec. Probabil nașu nu m-ar fi dat niciodată afară, dar poate așa un vânt tot mi-a dat. Gigi Becali m-a lăsat în pace până după înfrîngerea cu Dinamo. Am vrut să-mi dau demisia după meciul tur cu Rosenborg, dar discuțiile cu jucătorii și speranța că ne vom reveni din punct de vedere al rezultatelor m-au făcut să renunț la acea idee", a spus Rădoi la Dolcesport.

Şi pentru ca ruptura între naş şi fin sa fie şi mai evidentă, Rădoi a rămas cu un gust amar după ce Becali nu a ascultat de sfatul său, cel de a-i lăsa în continuare la echipă pe Ţiţi Dumitriu şi Nicolae Dică, şi l-a instalat pe banca tehnică pe Laurenţiu Reghecampf. Rezultatele ulterioare ale Stelei, patru victorii din patru meciuri, îi dau deocamdată dreptate creditorului roş-albaştrilor. "Eram în drum spre aeroport când am aflat că Gigi l-a demis pe Dică și l-a pus pe Reghe antrenor. Aveam o înțelegere cu cei de la Steaua și i-am rugat pe aceștia să lase staff-ul meu acolo (n.r. Dică, Țiți Dumitriu). Am fost foarte supărat. Nu e normal ce s-a întâmplat", a mai declarat fostul căpitan al Stelei.  

Foto: romaniatv.net


Aparut in Puterea / Ultima modificare in data de: 2015-12-21Parerea ta...

Doresc sa comentezPUBLICITATE


Ultimele stiri


PUBLICITATE