2020-08-08 03:54

Mirel Rădoi: Îmi felicit jucătorii pentru atitudine. Din păcate ne lipseşte golul

 |  08:30
Mirel Rădoi: Îmi felicit jucătorii pentru atitudine. Din păcate ne lipseşte golul

Tehnicianul Mirel Rădoi a declarat, sâmbătă seară, după meciul Stelei cu Petrolul Ploieşti, că echipa sa nu a reuşit să înscrie în ultimele două partide, dar îşi felicită elevii pentru atitudine.

"A fost o partidă grea. Ştiam ce va încerca să joace Petrolul. Din păcate ne lipseşte golul, nu am marcat niciun gol în două meciuri, dar felicit echipa pentru atitudine. Am avut câteva ocazii, dar din păcate nu am marcat. Dacă azi ne-a lipsit ceva, e faptul că nu am fost lucizi în ultimii 30 de metri ca să ne creăm mai multe ocazii", a afirmat Mirel Rădoi.

Antrenorul a vorbit şi despre situaţia jucătorului George Ţucudean, menţionând că depinde de acesta dacă va alege să plece la altă echipă: "Lui George i-am spus motivele noastre, i-am explicat situaţia în care se află. Acum depinde de el dacă va alege să meargă la altă echipă".

Mirel Rădoi a mai spus că la Steaua vor mai veni jucători.

"Din păcate nu pot transfera eu. Iar din respect faţă de jucătorii care sunt acum în lot nu o să spun pe ce poziţii mai avem nevoie. Dar vor veni jucători. Important e să ne rezolvăm problemele, pentru că mergem la Trencin să câştigăm. Acolo e foarte important să marcăm", a adăugat el.

Formaţia Steaua a terminat la egalitate, scor 0-0, partida disputată sâmbătă seară, pe teren propriu, în compania echipei Petrolul Ploieşti, în prima etapă a Ligii I.


Aparut in Puterea / Ultima modificare in data de: 2015-07-12Parerea ta...

Doresc sa comentezPUBLICITATE


Ultimele stiri


PUBLICITATE