2020-08-12 16:15

Mirel Rădoi, primele declarații ca antrenor al Naționalei: ”Am un gol în stomac”

 |  18:19
Mirel Rădoi, primele declarații ca antrenor al Naționalei: ”Am un gol în stomac”

Federația Română de Fotbal (reprezentată de președintele Răzvan Burleanu și de Mihai Stoichiță) l-a prezentat oficial, miercuri, pe noul selecționer al României, Mirel Rădoi.

"Am un gol în stomac. Toată ziua am simțit o emoție, pentru că e cel mai înalt rang al antrenorilor din România. Trebuie să arătăm, eu și staff-ul meu, că FRF nu a făcut o decizie greșită. E foarte importantă dubla de calificare la EURO, așa vrem să demonstrăm că merităm să fim aici. Contează totuși și viitorul, dar acum e important să ne calificăm la turneul final. Cred că în ultima perioadă, experiența mea e mult mai mare ca selecționer, decât ca antrenor de club. Am stat doar 5 luni la o echipă.

Am considerat, când am semnat, că este important și faptul că președintele a precizat că acest contract nu este doar pentru baraj. Dacă a fost vorba și de un argument în plus pentru care am semnat, a fost cel primit de la oamenii de fotbal; de încrederea primită. Nu vin în fața românilor să spun că ne calificăm la EURO, dar vă promit că lucrurile se vor schimba în bine la națională.

În fotbal există risc la orice nivel. Nu avem teamă că am venit înaintea unui baraj. Ne gândim ce trebuie să facem să ne calificăm. Nu mă așteptam să ajung așa de repede la națională. Le mulțumesc băieților cu care am fost la EURO U21, dar și celor care sunt acum în generația de tineret" a declarat Mirel Rădoi.


Aparut in Puterea / Ultima modificare in data de: 2019-11-27Parerea ta...

Doresc sa comentezPUBLICITATE


Ultimele stiri


PUBLICITATE