2020-08-14 18:03

Mirel Rădoi, reacție după victoria tricolorilor: ”Sunt în stare de ȘOC!”

 |  22:55
Mirel Rădoi, reacție după victoria tricolorilor: ”Sunt în stare de ȘOC!”

România U21 a învins Anglia cu 4-2, la EURO 2019, iar selecţionerul Mirel Rădoi a spus că este cea mai frumoasă seară din cariera sa. Rădoi a spus că nu şi-a găsit cuvintele după meciul nebun de la Cesena, transmite Mediafax.

Mirel Rădoi a apărut extrem de bucuros după meci: „Mă bucur că băieţii au înţeles foarte rapid ce trebuie făcut. Eu mă simt obosit, mă gândesc cum se simt băieţii. În momentele grele, mai ales după a doua egalare, suporterii au început să ţipe de parcă erau România. E cea mai bucurosă seară din cariera mea. Jucătorii simt această emulaţie şi această energie pozitivă. Poate de asta şi trec peste momentele dificile”.

„Cu toţii ne vom bucura în această seară de parcă am câştigat o finală. Mâine vom începe să pregătim meciul cu Franţa. E o victorie istorică, trebuie să sărbătorim. Nu putem trece peste ea. N-am avut forţa să le mai vorbesc în vestiar, sunt încă în stare de şoc, nu-mi găsesc cuvintele”, a mai spus Mirel Rădoi, după victoria cu Anglia, la microfonul FRF TV.

România a învins incredibil Anglia, scor 4-2, după un final dramatic, și a acumuat 6 puncte, fiind în acest moment pe primul loc în grupa C, cu șanse foarte mari la calificarea în semifinalele EURO 2019.


Aparut in Puterea / Ultima modificare in data de: 2019-06-21

In legatura cu acest articol...

Tricolorii mici, VICTORIE FABULOASĂ în fața Angliei! REZUMATUL video
Parerea ta...

Doresc sa comentezPUBLICITATE


Ultimele stiri


PUBLICITATE