2020-07-14 04:27

Mititelu, dărâmat: O decizie mişelească, criminală şi total nedreaptă

 |  15:28
Mititelu, dărâmat: O decizie mişelească, criminală şi total nedreaptă

Adrian Mititelu încă se află în stare de şoc după decizia de joi a magistraţilor, care au decis ca Mircea Sandu şi Mitică Dragomir să fie achitaţi în dosarul dezafilierii Universităţii Craiova. Peste toate acestea, Mititelu nu se va alege nici cu vreo despăgubire financiară, care în primă fază se ridica la sute de milioane de euro.

"O decizie mișelească, criminală și total nedreaptă! În România europeană justiția este doar o iluzie! Am luptat șase ani de zile împotriva acestei organizații criminale cu speranța că totuși se face dreptate. Am fost, se pare, un naiv! 

Magistrații care astăzi au luat o astfel de decizie vor purta această uriașă povară toată viața. În plină democrație, mi-a fost confiscată o societate în care am investit zeci de milioane de euro.

Oricum, vreau să știți că am făcut tot ce este posibil omenește pentru a aduce clubul înapoi, dar, din păcate, n-am reușit. Peste ani, probabil foarte mulți, se va face dreptate într-un final, însă până atunci vor fi multe suferințe. Regret enorm că v-am dezamăgit", a scris Mititelu pe pagina sa oficială de Facebook.


Aparut in Puterea / Ultima modificare in data de: 2017-06-15

In legatura cu acest articol...

Ce veste pentru Mircea Sandu şi Dumitru Dragomir. Ce a decis Curtea de Apel în cazul dezafilierii Universităţii Craiova
Parerea ta...

ANONIM
16 Iun 2017

Ați remarcat că este și statul parte civilă în proces, iar obligația instituiilor statului care sunt parte civilă īn "litigii" cu diverse persoane fizice sau juridice este a folosi căile prevăzute de lege pentru a recupera drepturile ce i se cuvin ?
Doresc sa comentezPUBLICITATE


Ultimele stiri


PUBLICITATE