2019-12-15 21:31

MODA REPATRIERILOR ÎN LIGA 1. Tamaş vrea şi el la EURO

 |  18:19
MODA REPATRIERILOR ÎN LIGA 1. Tamaş vrea şi el la EURO

Florentin Dincă

După Cristi Săpunaru, Ciprian Marica şi Adi Mutu, a venit rândul lui Gabi Tamaş (32 de ani) să revină în Liga 1 pentru a avea posibilitatea de a juca meci de meci şi de a prinde în extremis lotul pentru Campionatul European din această vară.

Ultimul a semnat până în vară cu Steaua, cu opţiune de prelungire pe încă două sezoane, şi are încredere că evoluţiile sale în tricoul roş-albastru îl vor convinge pe Anghel Iordănescu să se bazeze pe el la turneul final fin Franţa. “Să dea Domnul să câştigăm cât mai multe trofee cu Steaua. La asta mă gândesc şi la sănătate. Şi la faptul că mă întorc acasă. Dacă voi juca bine, probabil că voi fi convocat şi pentru Euro”, a spus Tamaş.

Fundaşul, care va pleca în cantonamentul Stelei din Turcia, a vorbit şi despre faptul că Reghecampf l-a dorit enorm chiar din vara trecută, când tehnicianul preluase pe Litex Loveci: “Vorbisem cu Reghe înainte de venirea lui la Steaua. El voia să mă ia în Bulgaria, la Litex. În cele din urmă s-a ajuns la situaţia să colaborez cu el la Steaua”.


Aparut in Puterea / Ultima modificare in data de: 2016-02-02Parerea ta...

Doresc sa comentezPUBLICITATE


Ultimele stiri


PUBLICITATE