2020-02-21 21:20

NAȚIONALĂ. Ciprian Tătărușanu a semnat cu Fiorentina și va fi rezerva lui Neto

 |  17:40
NAȚIONALĂ. Ciprian Tătărușanu a semnat cu Fiorentina și va fi rezerva lui Neto

Florentin Dincă

Ciprian Tătărușanu este, într-un final, portarul Fiorentinei. Goalkeeperul campioanei României (28 de ani) a decis să dea curs ofertei viola, acolo unde a efectut vizita medicală și a parafat înțelegerea valabilă pentru următoarele cinci sezoane. Dacă financiar este lesne de înțeles că portarul va câștiga de cel puțin trei ori mai bine decât la Steaua, plus o sumă consistentă de instalare, alegerea sa este greu de înțeles din punctul de vedere al șanselor de a apăra buturile echipei din Firenze.

La trupa antrenată de Montella, titularul de drept al postului este brazilianul Norberto Murara “Neto” (25 de ani), iar evoluțiile senzaționale ale acestuia în sezonul abia încheiat din Serie A îl recomandă ca titular și în campionatul următor.

Tocmai din această cauză, Tătărușanu are toate șansele să-și piardă postul la echipa națională, așa cum a pățit și Costel Pantilimon când a ales să meargă la Manchester City și să fie rezerva eternă a lui Joe Hart. Cum nici Panti nu are un angajament semnat în momentul de față după despărțirea de City, Victor Pițurcă nu știe cu cine ar putea să înceapă în poartă preliminariile EURO 2016 din toamnă.


Aparut in Puterea / Ultima modificare in data de: 2014-06-09Parerea ta...

Doresc sa comentezPUBLICITATE


Ultimele stiri


PUBLICITATE