2019-12-06 05:19

Naţională Germaniei, aşteptată de zeci de mii de suporteri la Berlin, după revenirea de la CM

 |  12:06
Naţională Germaniei, aşteptată de zeci de mii de suporteri la Berlin, după revenirea de la CM

Zeci de mii de germani s-au strâns marţi, încă de la primele ore ale dimineţii, la Berlin, pentru a întâmpina echipa naţională, la revenirea din Brazilia, unde a avut loc Campionatul Mondial de Fotbal 2014. Reprezentativa Germaniei a cucerit al patrulea titlu mondial din istorie.

Aeronava Nationalmannschaft, care a decolat cu întârziere de la Rio de Janeiro, este aşteptată să sosească pe aeroportul Tegel la ora locală 10.30 (11.30, ora României), cu 90 de minute în plus faţă de programul stabilit.

Sute de fani aşteaptă avionul campionilor care au cucerit prima Cupă Mondială de la reunificarea ţării, în 3 octombrie 1990. Echipaţi cu tricouri, şepci şi steaguri în culorile naţionale, nemţii aşteaptă cu calm să-i vadă pe Mario Gotze, marcatorul din finală, şi pe coechipierii lui, potrivit Mediafax.

Potrivit sursei citate, zeci de mii de fani s-au strâns la Poarta Brandenburg, în inima Capitalei.

"Este un eveniment istoric. Ultima Cupă Mondială pe care a câştigat-o Germania a fost în 1990. Nu ai în fiecare zi ocazia de a vedea aşa ceva. De multe ori, jucătorii au fost aşteptaţi la Frankfurt, acum vin la Berlin", a declarat Bernd Hesse, în vârstă de 34 de ani, un şofer de autobuz din Berlin.

Imediat ce vor ajunge în Germania, fotbaliştii vor merge direct către o piaţă din oraş, unde vor fi primiţi de primarul Berlinului, Klaus Wowereit. Ulterior, cu un autocar descoperit, ei se vor îndrepta către Piaţa Brandenburg, unde s-au strâns deja zeci de mii de persoane. Jucătorii lui Joachim Low vor saluta publicul de pe o scenă montată în faţa celebrului monument.

De asemenea, fotbaliştii echipei Bayern se vor îmbarca după-amiază pe o aeronavă cu destinaţia Munchen.


Aparut in Puterea / Ultima modificare in data de: 2014-07-15



Parerea ta...

Doresc sa comentez



PUBLICITATE


Ultimele stiri


PUBLICITATE