2019-12-06 04:46

NAȚIONALĂ. Marica va lipsi în meciul cu Insulele Feroe, în schimb Cordoba confirmă convocarea lui Florin Andone

 |  18:55
NAȚIONALĂ. Marica va lipsi în meciul cu Insulele Feroe, în schimb Cordoba confirmă convocarea lui Florin Andone

Florentin Dincă

Atacantul Ciprian Marica a anunţat că va absenta în meciul echipei naţionale a României cu Insulele Feroe, programat la 29 martie, în cadrul preliminariilor CE 2016, din cauza unei recidive a accidentării de la genunchi. În schimb, clubul din Primera Division, Cordoba, confirmă convocarea lui Florin Andone la naționala României. PUTEREA a scris în premieră pe 22 ianuarie că Andone este în atenția lui Anghel Iordănescu pentru meciul cu Insulele Feroe, iar confirmarea a venit 9 martie, când selecționerul a decis în principiu lista stranierilor pentru această dispută. Partida România - Insulele Feroe, din cadrul preliminariilor Campionatului European din 2016, se va disputa la 29 martie, de la ora 19.00, pe Stadionul Ilie Oană din Ploieşti.

"Îmi este foarte dor de echipa naţională. Mi-e dor de băieţi, de suporteri, de tot ce înseamnă atmosfera din preajma unui meci. Chiar şi de zilele lungi de cantonament de la Mogoşoaia. Din păcate, nu pot onora această convocare, pentru jocul cu Insulele Feroe. Viaţa de fotbalist nu e deloc uşoară, am suferit o accidentare la genunchi la un antrenament şi acum fac din nou tratament la clinica din Germania. Voi fi însă cu toată fiinţa mea alături de echipă. Regret că lipsesc şi fiindcă meciul este unul de maximă importanţă. Am ajuns sus, dar ca să rămânem acolo trebuie să trecem şi de acest hop. Să nu uităm că această echipă a câştigat în Grecia. Să nu-i luăm de sus, să nu aşteptăm o ploaie de goluri, punctele vitale pentru noi se obţin cu un gol diferenţă", a scris Marica pe contul personal de Facebook.

Marica face un apel pe această cale şi la suporteri să încurajeze necondiţionat echipa naţională în meciul cu Insulele Feroe. "Băieţii au nevoie de sprijinul vostru, dragi prieteni. De încurajările voastre, de susţinerea voastră până la capăt. Nu trebuie să ne aruncăm orbeşte peste un adversar doar pentru că în trecutul îndepărtat se punea doar problema golaverajului cu Feroe. Am muncit mult să ajungem aici şi trebuie să câştigăm punct după punct pentru a ne oferi o calificare. Sper să se audă încurajările mele strigate din îndepărtata Germanie: Hai România!", încheie Marica.

Pe lângă Marica, Tata Puiu nu se poate baza în atac nici pe Bogdan Stancu, nerefăcut total după operația de la mână. Incert este și Răzvan Raț (PAOK Salonic), accidentat la partida cu Ergotelis din campiontul Greciei.

NAȚIONALĂ. Marica va lipsi în meciul cu Insulele Feroe, în schimb Cordoba confirmă convocarea lui Florin Andone
zoom
Sunt foarte fericit pentru prima convocare la naționala României – Florin Andone, atacant Cordoba


Aparut in Puterea / Ultima modificare in data de: 2015-03-20

In legatura cu acest articol...

PUTEREA A AVUT DREPTATE. Atacantul Florin Andone a fost chemat la naţională pentru meciul cu Insulele Feroe

Atacantul Cordobei, Florin Andone, ar şanse mari să fie în premieră convocat la următorul meci al naţionalei, în martie cu Insulele Feroe

DEBUT DE VIS. Povestea lui Florin Andone, singurul fotbalist român din Primera Division

Atacantul român Florin Andone a marcat în primul său joc în La Liga
Parerea ta...

Doresc sa comentezPUBLICITATE


Ultimele stiri


PUBLICITATE