2020-06-01 08:02

VIDEO. Naţionala României a învins Insulele Feroe, scor 1-0 în grupa F de calificare la Campionatul European (CE)

 |  07:06
VIDEO. Naţionala României a învins Insulele Feroe, scor 1-0 în grupa F de calificare la Campionatul European (CE)

Naţionala României a învins, duminică, la Ploieşti, cu scorul de 1-0 (1-0), selecţionata Insulelor Feroe, într-un meci din etapa a cincea a grupei F de calificare la Campionatul European (CE) din 2016. Unicul gol al partidei a fost marcat de Claudiu Keşeru, în minutul 21, VIDEO mai jos.

Selecţionerul Anghel Iordănescu a declarat, duminică seară, după meciul cu Insulele Feroe, că naţionala României a meritat această victorie, obţinută greu.

"A fost un succes greu, obţinut printr-o risipă de efort extraordinară, dar am meritat această victorie. Sunt trei puncte foarte importante, după o evoluţie nu prea bună, dar generată de starea terenului. Din păcate am ratat mai multe ocazii, nepermis de uşor. Felicit jucătorii, şi-au dorit victoria, au muncit pentru ea. Totul se judecă prin cele trei puncte obţinute. Ne-am dori ca toţi jucătorii noştri de valoare să fie pregătiţi, apţi de joc. Ne-au lipsit Marica, Stancu... Gazonul ne-a defavorizat, cred că gazdele puteau să facă mai mult. Pe suporteri îi apreciem, îi iubim, probabil că i-am dezamăgit şi noi. Cred că ne vom mai întoarce la Ploieşti. Grupa se mai joacă, România, Irlanda, Grecia, Ungaria pot reclama oricând prezenţa la un Campionat European", a declarat Anghel Iordănescu la TVR.

Fundaşul Răzvan Raţ a afirmat, la rândul său, că naţionala feroeză nu mai este ca acum zece ani, ci a devenit o echipă care poate pune probleme.

"Feroe nu mai este echipa de acum zece ani în faţa căreia doar prin faptul că erau dezorganizaţi se putea câştiga. Acum este o echipă care poate pune probleme", a precizat Răzvan Raţ la TVR1.

Fundaşul a mai spus, referitor la faptul că a ajuns la 103 selecţii în echipa naţională, că speră să fie convocat în continuare.

"Sper să fiu în continuare la echipa naţională, e o onoare şi o o mândrie în acelaşi timp", a afirmat Răzvan Raţ.

Echipele de joc

România: Pantilimon - Papp, Chiricheş, Grigore, Raţ - Pintilii, Sânmărtean (Prepeliţă '85) - Popa (Torje '71), Rusescu (Tănase '60), Maxim - Keşeru.

Selecţioner: Anghel Iordănescu

Insulele Feroe: Nielsen - J. Davidsen, Gregersen, Nattestad, V. Davidsen - Faero (A. Olsen '74) - Vatnhamar, Holst, B. Olsen (Sørensen '79), Jacobsen (Joensen '79) - Edmundsson.

Antrenor: Lars Olsen.

Cartonaşe galbene: Torje '83, Keşeru '90+3 / Gregersen '63

Meciul a fost arbitrat de o brigadă din Portugalia, cu Artur Dias la centru. El a fost ajutat de asistenţii Bertino Miranda şi Rui Tavares şi de asistenţii suplimentari Manuel De Sousa şi Hugo Miguel.

Arbitru de rezervă a fost Alvaro Mesquita.


Aparut in Puterea / Ultima modificare in data de: 2015-03-30

GALERIE MEDIA
Parerea ta...

Doresc sa comentezPUBLICITATE


Ultimele stiri


PUBLICITATE