2020-08-11 17:05

Neymar nu a mai rezistat şi a răbufnit: "Am încercat tot ce am putut ca să plec, dar nu m-au lăsat"

 |  13:08
Neymar nu a mai rezistat şi a răbufnit: "Am încercat tot ce am putut ca să plec, dar nu m-au lăsat"

Huiduit la fiecare atingere de balon la primul meci din acest sezon la PSG, Neymar a răbufnit la finalul jocului cu Strasborug, unde a adus victoria echipei sale în prelungiri din foarfecă, Brazilianul a recunoscut că a vrut cu ardoare să plece de la campioana Franţei în această vară, dar conducerea clubului nu l-a lăsat să revină la Barcelona.

"Toată lumea ştie că am vrut să plec. Am spus-o foarte clar. Cu toate acestea, nu vreau să intru în detalii, deoarece îi afectează pe alţii. Dar sunt încă sunt jucătorul echipei PSG şi dorinţa mea este să fiu fericit pe teren. Mintea mea este la PSG. Am spus întotdeauna clar că nu am nimic împotriva echipei PSG sau a fanilor. Au fost motive personale. Am avut motivele mele şi am încercat tot ce am putut ca să plec, dar nu m-au lăsat.  S-a întâmplat deja şi este prima şi ultima dată când vreau să vorbesc despre asta. Nu mă gândesc decât la PSG", a declarat el, potrivit marca.com.

"Este trist. Dar ştiu că de fiecare dată când voi juca acasă va fi ca în deplasare. Fanii ar trebuie să încurajeze 90 de minute, asta este mult mai important decât să fluiere jucătorii. Aceleaşi guri care te fluieră sunt cele care ar trebui să apalude golurile tale. Tot timpul au fluierat şi apoi au fost nevoiţi să sărbătorească", a spus el despre tratamentul primit din partea fanilor.


Aparut in Puterea / Ultima modificare in data de: 2019-09-15Parerea ta...

Doresc sa comentezPUBLICITATE


Ultimele stiri


PUBLICITATE