2020-05-25 14:04

Nicolae Dică a fost DAT AFARĂ de la FC Argeș după doar 10 etape!

 |  16:15
Nicolae Dică a fost DAT AFARĂ de la FC Argeș după doar 10 etape!

Eșecul din deplasare cu ASU Poli, scor 0-3, a produs un adevărat uragan la FC Argeș. Și așa tensiunile între conducerea clubului și Nicolae Dică erau la limita suportabilului, dar iată că antrenorul a fost dat afară, deși susține că el a fost cel care și-a dat demisia.

"Mulţumim, Nicolae Dică! Conducerea clubului FC Argeş şi antrenorul Nicolae Dică au ajuns la o înţelegere pentru rezilierea contractului pe cale amiabilă. Oficialii grupării din Trivale au mai reziliat tot pe cale amiabilă şi contractele colaboratorilor lui Nicolae Dică: secundul Alin Popescu, antrenorul cu portarii, Răzvan Stanca şi preparatorul fizic, Dan Didiţă. De pregătirea echipei se va ocupa Valentin Năstase, fostul mare jucător al echipei noastre, care a ocupat funcţia de secund în mandatul lui Dică. Clubul FC Argeş îi mulţumeşte lui Nicolae Dică pentru munca depusă la Piteşti şi îi urează mult succes în activitatea profesională", se arată în comunicatul clubului FC Argeş.

Nicolae Dică o preluase pe FC Argeș la începutul sezonului, iar obiectivul era clar, promovarea în Liga 1. După 10 etape, FC Argeş se află pe locul 6, cu 16 puncte (5 victorii, o remiză, 4 înfrângeri), la șase puncte în spatele liderului Turris, care are și un meci mai puţin disputat.


Aparut in Puterea / Ultima modificare in data de: 2019-10-07Parerea ta...

Doresc sa comentezPUBLICITATE


Ultimele stiri


PUBLICITATE