2020-08-14 18:07

O legendă a fotbalului italian nu s-a lăsat până nu și-a luat licența de ANTRENOR. A împlinit luna trecută 76 de ani

 |  15:52
O legendă a fotbalului italian nu s-a lăsat până nu și-a luat licența de ANTRENOR. A împlinit luna trecută 76 de ani

Legendarul Gianni Rivera, laureat al Balonului de Aur în 1969, nu s-a lăsat până nu a obţinut licenţa de antrenor profesionist, informează Gazzetta dello Sport, citată de lefigaro.fr. Pe 18 august a împlinit vârsta de 76 de ani. Rivera a obţinut diploma de antrenor profesionist de prima categorie, care îi permite să antreneze orice formaţie, inclusiv din Serie A.

"Rivera a scris istorie în fotbal şi totuşi a avut marea modestie de a redeveni student. Şi a studiat perfect, nu a pierdut niciun curs", a declarat Renzo Ulivieri, preşedintele sindicatului antrenorilor italieni.

Totuși, potrivit sursei citate, pentru Rivera nu își mai dorește să debuteze în cariera de antrenor, el dorind doar să fie pregătit şi la curent cu evoluţia fotbalului. 

Gianni Rivera este unul dintre ce mai mai jucători din istoria fotbalului italian. El a evoluat aproape 20 de ani pentru AC Milan, club cu care a câştigat de trei ori campionatul, de două ori Cupa Campionilor Europeni şi tot de două ori Cupa Cupelor. El a fost campion european în 1968 şi vicecampion mondial în 1970 cu Italia, pentru care a jucat de 60 de ori.


Aparut in Puterea / Ultima modificare in data de: 2019-09-25Parerea ta...

Doresc sa comentezPUBLICITATE


Ultimele stiri


PUBLICITATE