2020-08-09 21:16

OFICIAL, Contra la Dinamo. Antrenorul nu vrea să stea prea mult în Ştefan cel Mare

 |  15:36
OFICIAL, Contra la Dinamo. Antrenorul nu vrea să stea prea mult în Ştefan cel Mare

Florentin Dincă

FC Dinamo a anunţat oficial instalarea lui Cosmin Contra în funcţia de antrenor principal al echipei. Prezentarea oficială a noului tehnician fiind programată duminică, de la ora 10.30, la baza sportivă de la Săftica.

După câteva zile de negocieri intense cu Ionuţ Negoiţă, Contra a semnat un contract cu FC Dinamo București doar până la finalul acestui sezon competițional, cu opțiune de prelungire până la 30 iunie 2018. Parafarea înţelegerii doar pe patru luni şi situaţia grea în care se regăsesc "câinii" lasă de înţeles că tehnicianul nu vrea să rămână mai mult timp în Groapă, el părând că are deja antamat din vară un angajament mult mai avantajos financiar.  Conferința de presă organizată de FC Dinamo București va fi urmată, la ora 11:00, de ultimul antrenament condus de Cosmin Contra înaintea partidei cu FC Botoșani.

Trei etape din sezonul regulat au mai rămas de disputat în Liga 1 Orange. Echipa antrenată de Cosmin Contra, aflată în afara play-off-ului în momentul de faţă, va juca în fața propriilor suporteri cu FC Botoșani (20 februarie) și CS U Craiova (26 februarie) și, în deplasare, cu Pandurii Târgu Jiu.


Aparut in Puterea / Ultima modificare in data de: 2017-02-17Parerea ta...

Doresc sa comentezPUBLICITATE


Ultimele stiri


PUBLICITATE