2020-08-10 19:36

OFICIAL. Florin Gardoș a semnat cu Southampton

 |  22:01
OFICIAL. Florin Gardoș a semnat cu Southampton

Florentin Dincă

Florin Gardoș este oficial jucătorul lui Southampton. Fostul de acum fundaș al Stelei a semnat un contract pe patru ani cu gruparea din Premier League, suma transferului fiind în jur de 7 milioane de euro, plus o sumă bonus pentru Steaua în funcție de performanțele jucătorului în tricoul englezilor.

"Aceasta este una dintre cele mai fericite zile din viaţa mea. Este cel mai mare pas din cariera mea de până acum. Venirea în Premier League este o oportunitate foarte mare pentru mine, iar Southampton a avut un sezon foarte bun, astfel că nu a fost o decizie dificilă. Prima impresie pe care mi-a făcut-o clubul este foarte bună. Este o diferenţă foarte mare între ce aveam acasă şi ce este aici. Am spus mereu că să vin în Premier League ar fi un vis devenit realitate şi din fericire acest vis s-a împlinit acum", a spus Gardoş.

Omul care l-a dorit cel mai mult la echipă, tehnicianul Ronald Koeman, s-a declarat foarte fericit de transferul lui Gardoş la echipa sa. "Sunt foarte fericit să-l am pe Florin aici. E încă un jucător tânăr, aşa că poate creşte şi mai mult. De la început, de când Lovren a părăsit clubul, i-am acordat multă atenţie lui Florin. Toată lumea ştie marile nume şi marii jucători, dar e întotdeauna mai greu să găseşti pe cineva care nu e atât de cunoscut. Informaţiile pe care clubul mi le-a dat despre el au fost foarte bune. Pentru acum şi pentru viitor avem un foarte bun fundaş central", a afirmat Ronald Koeman.


Aparut in Puterea / Ultima modificare in data de: 2014-08-14Parerea ta...

Doresc sa comentezPUBLICITATE


Ultimele stiri


PUBLICITATE