2020-08-08 02:38

OFICIAL. Fostul dinamovist Gabi Tamaş a semnat pe doi ani cu Steaua

 |  15:15
OFICIAL. Fostul dinamovist Gabi Tamaş a semnat pe doi ani cu Steaua

Florentin Dincă

Ceea ce părea la un moment dat imposibil, a devenit azi posibil. Asemuit cu totul cu Dinamo, Gabi Tamaş a semnat ieri un contract pe un doi ani cu marea rivală Steaua. Fundaşul în vârstă de 31 de ani vine în Ghencea după o accidentare gravă suferită în toamnă, ruptură a ligamentelor încrucişate, şi este văzut ca soluţia de înlocuire a polonezului Lucasz Szukala, plecat la Al Ittihad. Este de urmărit de acum încolo cum îşi va gestiona internaţionalul viaţa extrasportivă, el fiind cunoscut ca un tip care consumă regulat alcool în cantităţi impresionante, fiind arhicunoscute numeroasele sale conflicte, bătăi şi derapaje de prin secţiile de poliţie, baruri, scări de blocuri, etc.

”Sunt fericit că am semnat. Steaua este singurul club din România care vrea să facă performanţă. Normal că m-am gândit și la familia mea când am semnat. Ştiu că am supărat pe unii oamnei, dar acum am ales cu mintea. Nu-mi este teamă de reacția suporterilor stelişti, mai ales dacă evoluțiile mele vor fi foarte bune. Am ales Steaua și pentru că astfel am șanse să revin și la echipa națională.Am avut oferta şi de la Dinamo, dar nu s-a comparat cu cea a Stelei”, a spus Tamaş.

Joacă abia la jumătatea lui martie

Jucătorul a fost ieri să-şi facă obligatoria vizită medicală la Institutul Naţional de Medicină Sportivă. Specialiştii de acolo au văzut că genunchiul operat al fotbalistului arată cât de cât ok, însă el nu va intra prea curând în garnitura Stelei, având nevoie de încă două luni de recuperare. Ceea ce înseamnă că antrenorul Costel Gâlcă se va putea baza pe serviciile sale abia prin etapa a 22-a.

Tamaş a fost ieri să-şi facă obligatoria vizită medicală la Institutul Naţional de Medicină Sportivă. Specialiştii de acolo au văzut că genunchiul operat al fotbalistului arată cât de cât ok, însă el nu va intra prea curând în garnitura Stelei, având nevoie de încă două luni de recuperare. Ceea ce înseamnă că antrenorul Costel Gâlcă se va putea baza pe serviciile sale abia prin etapa a 22-a.

Pancu: Ştiu ce sentimente are el faţă de Steaua”

Atacantul rapidist Daniel Pancu s-a întâlnit pe holurile de la INMS cu Tamaş, şi a rămas total uitmit de alegerea ex-dinamovistului de a semna cu Steaua. ”Este o surpriză mare, pentru că îi știu sentimentele față de Steaua, dar este alegerea lui, este un profesionist și îi urez multă baftă. Eu am avut de ales de trei ori, am fost pus să aleg între bani și echipa pe care o iubesc și toți știți bine ce am ales. Am venit de fiecare dată cu inima deschisă la Rapid chiar dacă banii nu au fost foarte mulți”, a spus Pancu.

PCH, în zadar

Cu o zi înainte de a parafa înţelegerea cu Steaua, pe pagina oficială de Facebook a Peluzei Cătălin Hîldan, suporteriii câinilor l-au rugat pe Tamaş să refuze oferta rivalilor şi se întoarcă la Dinamo. Fanii nici se gândeau cum ar fi arăta fundaşul central îmbrăcat în tricoul rivalilor de moarte şi chiar i-au făcut o declaraţie de dragoste, doar doar îl vor face să se răzgândească. "Gabi, ai rămas unul dintre puţinii, foarte puţinii, câini adevăraţi. Când toţi se deziceau de noi, tu te mândreai că eşti câine până la moarte. La fel, noi am fost mereu lânga tine în orice situaţe, când toţi ipocriţii te înjurau pentru viaţa ta privată. Aceste lucruri nu se uită niciodată. Nu se uită nici ceea ce ai facut pe teren pentru noi.Nici nu îndrăznim să gândim măcar că te-ai putea duce la spurcaţii ăia infecţi pentru un pumn de bani.Vrem să te întorci în singurul loc din Românie unde este acasă pentru tine.E nevoie de tine aici şi acum.Tu, Marius şi Danciu, sunteţi cei care trebuie să-i faceţi pe ceilalţi să înteleagă cine e Dinamo. E momentul ca Dinamo să renască! Te iubim şi te aşteptăm acasă”a fost mesajul fanilor dinamovişti pentru Gabi Tamaş.

Câştigă cât Keşeru

Chiar dacă a avut ofertă şi de la Dinamo, Tamaş nu a băgat-o în seamă, pentru că banii erau undeva pe la 8.000 de euro pe lună. De trei ori mai puţin decât i-a oferit Steaua. 25.000 de euro lunar va câştiga Tamaş în Ghencea, plus 150.000 de euro pe care i-a luat la semnătură. Salariul său stagional îl egalează acum pe cel al lui Claudiu Keşeru, ultimul fiind până acum “regele” contractelor din vestiarul campioanei.


Aparut in Puterea / Ultima modificare in data de: 2015-01-15Parerea ta...

Doresc sa comentezPUBLICITATE


Ultimele stiri


PUBLICITATE