2020-07-05 21:06

OFICIAL. Oltenii confirmară. Pe ce STADION se joacă derby-ul cu FCSB

 |  13:01
OFICIAL. Oltenii confirmară. Pe ce STADION se joacă derby-ul cu FCSB

Conducerea grupării de fotbal CS Universitatea Craiova a anunțat OFICIAL că derby-ul cu FCSB, programat duminică, în etapa a 16-a a Ligii I, nu se va disputa pe noul stadion Ion Oblemenco, ci tot la Drobeta-Turnu Severin, deoarece recepția noii arene din Bănie nu va putea fi încheiată până la ora meciului.

“Deși toate părțile implicate au muncit contra-cronometru pentru ca recepția stadionului să se facă în termenul celor 5 zile de dinaintea următorului prevăzut de ROAF pentru anunțarea schimbării stadionului considerat „acasă”, vă anunțăm cu regret, dar și cu un strop de bucurie că nu le vom face onoarea marii inaugurări unor rivali, că vom juca încă o dată în vestul Olteniei, la Severin. Suntem siguri că oltenii din Mehedinți, Dolj și din celelalte trei județe vor umple și stadionul de lângă Dunăre, duminică seara, așa cum l-ar fi umplut și pe cel de lângă Jiu”, se arată într-un comunicat al grupării oltene.

Nume mediocru la inaugurare

“Cât despre inaugurarea stadionului din Craiova, aceasta va avea loc împotriva campioanei Cehiei, Slavia Praga, la începutul lunii noiembrie. Chiar dacă marea deschidere se amână un pic, îi rugăm pe cei cu sufletul alb-albastru să se gândească la faptul că avem cel puțin un secol înainte de mers la meciuri, împreună, pe senzaționala noastră arenă din Craiova. Astfel, meciul de inaugurare va fi un motiv de sărbătoare și bucurie deplină pentru Universitatea și fanii ei, fără încrâncenarea și, în bună măsură, nervii pe care i-ar fi implicat un derby cu atâta semnificație pentru olteni”, se mai arată în comunicat.

Informații importante pentru suporteri

Posesorii de abonament din Craiova sunt rugați să își preschimbe abonamentele în bilete de joc, fără costuri suplimentare, la casele de bilete de la Sala Polivalentă, începând de mâine, 26 octombrie, de la ora 9, până sâmbătă, inclusiv. Abonații din alte localități pot să trimită un mail cu poza sau scan-ul abonamentului personal pe adresa ticketing@csuc.ro până joi seara, urmând ca biletul pentru meciul cu Steaua să le fie trimis direct acasă până sâmbătă seara.

Pentru cei care nu au abonament și vor să fie prezenți la Severin, biletele online - http://www.eventim.ro/ro/bilete/universitatea-craiova-sezon-2017-2018-drobeta-turnu-severin-stadionul-municipal-468157/event.html și cele prin parteneri (OMV, Vodafone, Orange, Carrefour, Altex, Cosmote plus opțiunea print-at-home) vor fi puse în vânzare de astăzi, 25 octombrie, de la ora 12, pe site-ul oficial al clubului.

Fizic, biletele se vor vinde în Craiova, la casele de lângă Sala Polivalentă, începând de mâine, 26 octombrie, cu program zilnic 9-21, și duminică cu program 9 – 17. Facem precizarea fanilor noștri că magazinul mobil al Universității va fi deplasat de asemenea lângă casele de bilete de la Polivalentă, urmând ca de acolo să-și poate achiziționa abonamente și materiale promoționale cu însemnele Științei.

În Severin, casele de bilete de la stadion vor fi deschise începând de sâmbătă, cu program 12-18, iar duminică de la 12 până la ora meciului. 


Aparut in Puterea / Ultima modificare in data de: 2017-10-25Parerea ta...

Doresc sa comentezPUBLICITATE


Ultimele stiri


PUBLICITATE