2020-04-07 13:48

PERCHEZIȚII de amploare la sediul unei ECHIPE din Liga 1. Mai multe persoane sunt acuzate de DELAPIDARE

 |  14:45
PERCHEZIȚII de amploare la sediul unei ECHIPE din Liga 1. Mai multe persoane sunt acuzate de DELAPIDARE

Polițiști de la IJP Călărași au dat miercuri buzna pe nepusă masa la sediul echipei locale care activează în Liga 1. Agenții au ridicat mai multe acte care vizează activitatea grupării în perioada 2014-2016, când formația a activat în liga a treia, respectiv a doua, și era finanţată de Consiliul Local şi cel Judeţean. În vizor este fosta conducere, în frunte cu Constantin Ștefan, contabilul Ion Runcu, Viorel Ivanciu şi Marian Dinulescu.

Poliţiştii s-au autosesizat în urma cu doi ani unor articole apărute în presa locală, referitoare la nejustificarea unor sume de bani din cadrul clubului, imediat după un audit al Consiliului Judeţean şi unul al Curții de Conturi. La finalul lunii februarie 2017, în această speță, reprezentanţii IPJ Călăraşi secţia economică au descins pentru prima data la sediul clubului care activa la acea vreme în eșalonul second.

”Poliţişti din cadrul IPJ Călăraşi au ridicat în cursul zilei de astăzi de la sediul clubului AFC Dunărea Călăraşi, mai multe dosare care vizează activitatea clubului din perioada 2014-2016 şi care fac obiectul unui dosar de delapidare aflat pe masa oamenilor legii.Facem precizarea că documentele ridicate astăzi de la clubul Dunărea, provin din perioada fostei conduceri când Dunărea activa în Liga a 3-a, iar mai apoi a promovat în Liga a 2-a”, sună comunicatul remis miercuri de conducerea clubului Dunărea Călărași.


Aparut in Puterea / Ultima modificare in data de: 2019-05-15Parerea ta...

Doresc sa comentezPUBLICITATE


Ultimele stiri


PUBLICITATE