2020-07-04 00:20

Petre Grigoraș, noul antrenor principal la ACS Poli Timișoara

 |  13:46
Petre Grigoraș, noul antrenor principal la ACS Poli Timișoara

Tehnicianul Petre Grigoraș va prelua funcția de antrenor principal al formaţiei ACS Poli Timișoara, contractul fiind valabil până la finalul actualei ediții de campionat.

"Astăzi am primit un telefon și am ajuns la un acord cu conducerea clubului. Vreau să luptăm împreună pentru salvarea de la retrogradare. Totul este pus la punct, acum plec spre Timișoara și vom semna contractul. Bineînțeles, contractul va fi valabil doar până la vară, pentru că nu se știe ce se întâmplă. Dar, dacă reușim să ne salvăm, atunci discutăm și despre prelungire", a precizat Petre Grigoraș, potrivit Agerpres.

Tehnicianul a mai afirmat că singura sa solicitare adresată conducerii clubului a fost ca jucătorii din lot să fie plătiți la timp.

"Când ai un lot cu jucători mulțumiți din punct de vedere financiar atunci poți să faci și treabă. De aceea am transmis oficialilor că e important ca jucătorii să fie plătiți. Și cred că nu vor fi probleme. Evitarea retrogradării e destul de greu de realizat, însă nu imposibil. Eu am acceptat să lupt pentru asta și vreau să reușesc, mai ales că diferența de puncte nu e chiar așa de mare", a afirmat Petre Grigoraş.

Acesta îl va înlocui pe Florin Marin, demis, luni, 21 martie, de conducerea clubului după înfrângerea cu scorul de 1-0 suferită, în deplasare, în fața echipei CS Universitatea Craiova. 


Aparut in Puterea / Ultima modificare in data de: 2016-03-25Parerea ta...

Doresc sa comentezPUBLICITATE


Ultimele stiri


PUBLICITATE