2019-07-19 02:40

Pintilii şi Bumba s-au transferat la Hapoel Tel Aviv

 |  15:21
Pintilii şi Bumba s-au transferat la Hapoel Tel Aviv

Mihai Pintilii şi Claudiu Bumba sunt jucătorii lui Hapoel Tel Aviv, echipă care a terminat sezonul trecut pe locul 8 în campionatul de fotbal al Israelului.

Pintilii va purta tricoul cu numărul 8 şi a semnat pe trei ani. Ultima oară a jucat la Pandurii Tg. Jiu (sub formă de împrumut de la Al Hilal Riad/Arabia Saudită).

“Sunt onorat că am avut posibilitatea de a semna cu un club atât de important. Hapoel este cel mai cunoscut club din Israel în Europa. Am urmărit mai multe videoclipuri cu meciurile de acasă şi pot spune că orice jucător îşi doreşte să evolueze într-o asemenea atmosferă. Abia aştept să mă antrenez alături de noii mei coechipieri. Aspiraţiile clubului sunt mari şi la fel şi ale mele. Îmi doresc să câştigăm fiecare meci”, a declarat Pintilii.

Bumba pleacă de la vicecampiona ASA Târgu Mureş şi a semnat un contract pe patru ani cu Hapoel. Bumba va purta tricoul cu numărul 7.

“Sunt foarte bucuros pentru acest transfer. Sunt mulţumit cu ce am găsit la Hapoel. Clubul a făcut mai multe transferuri şi e clar că cei de aici vor să construiască o echipă valoroasă. Am fost foarte încântat când am aflat că ne vom pregăti în Germania, la cel mai înalt nivel. Asta arată că Hapoel e un club profesionist, care are ambiţii mari”, a spus Bumba, potrivit Digi Sport.

Hapoel are 13 titluri de campioană a Israelului, ultimul în 2012 când a reuşit eventul.


Aparut in Puterea / Ultima modificare in data de: 2015-06-20Parerea ta...

Doresc sa comentezPUBLICITATE


loading...


Ultimele stiri


PUBLICITATE