2020-08-12 16:05

Prima reacţie a lui DAN PETRESCU despre posibilitatea preluării naţionalei

 |  18:53
Prima reacţie a lui DAN PETRESCU despre posibilitatea preluării naţionalei

Antrenorul campioanei CFR Cluj, Dan Petrescu, nu a zis nici da nici nu în legătură cu posibilitatea privind preluării naţionalei României în locul lui Cosmin Contra. “Bursucul” e de părere că Federaţia trebuie să decidă ceea ce este bine pentru fotbalul românesc, dar şi că Burleanu şi compania nu l-au căutat până în momentul de faţă.

''Cei din Federaţie trebuie să decidă ce este bine pentru fotbalul românesc. Eu nu pot să spun decât că am contract aici şi nimeni nu m-a căutat de la FRF într-un an de zile, deci nu am ce să răspund la acest subiect. Oferte de la alte cluburi au fost mereu pentru mine, dar trebuie să fie oferta corectă ca să plec undeva '', a afirmat Petrescu.

El a precizat că nu se simte deloc blazat la echipa sa de club, că este foarte fericit la gruparea ardeleană şi că îşi propune să câştige cât mai multe meciuri: ''Dau 100 la sută pentru echipa pe care o pregătesc. Nu sunt blazat deloc, sunt entuziast ca în prima zi de antrenamente. Dacă aş fi fost blazat aş fi primul care s-ar retrage. Sunt foarte bine la CFR, vreau să câştig cât mai multe partide din cele rămase până la vacanţa de iarnă'', a mai spus tehnicianul.


Aparut in Puterea / Ultima modificare in data de: 2019-11-21Parerea ta...

Doresc sa comentezPUBLICITATE


Ultimele stiri


PUBLICITATE