2020-08-08 04:26

Primire de gală, pentru un antrenor de gală. LIGA EUROPA, BORUSSIA – LIVERPOOL. Fanii lui Dortmund nu-l uită pe Jurgen Klopp

 |  17:04
Primire de gală, pentru un antrenor de gală. LIGA EUROPA, BORUSSIA – LIVERPOOL. Fanii lui Dortmund nu-l uită pe Jurgen Klopp

Nimeni nu anticipa că Jurgen Klopp îşi va reîntâlni atât de curând marea dragoste. Numai că sorţii au făcut ca Liverpool, actuala echipă a celebrului antrenor, să pice în sferturile Europa League chiar cu Borussia Dortmund, echipa practic formată de acesta în şapte ani şi cu care a câştigat titluri în Bundesliga şi a ajuns cu ea în finala Ligii Campionilor.

Fanii lui Dortmund nu l-au uitat şi nu îl vor uita niciodată, iar în această seară, înaintea, în timpul şi după meciul cu Liverpool, îi vor celebra aşa cum se cuvine pe SignalIdunaPark. Vor fi numeroase bannere de apreciere la adresa acestuia, iar celebra peluză BVB îl va ovaţiona la scenă deschisă. În ciuda faptului că a declarat că este fericit că a picat cu Dortmund, Klopp (48 de ani) este cu siguranţă trist că se va bate cu fosta sa echipă pentru un loc în semifinalele competiţiei. Este conştient că va fi copleşit de emoţii la intrarea în arena pe care a făcut cu adevărat performanţă.

”Sunt foarte fericit cu această tragere la sorţi. Dacă vrei să câştigi Europa League, trebuie să baţi cele mai puternice echipe. Este o poveste pe care doar in fotbal o poţi întâlni. Să merg la Dortmund şi să joc acolo este unul dintre cele mai bune lucruri pe care le pot face în fotbal. Vor fi două meciuri intense şi asta e foarte bine. Sunt două lucruri de spus despre întoarcerea mea. În primul rând, eu am stat 18 ani la Mainz si, apoi, în timpul pauzei pe care am luat-o, dupa şapte ani la Dortmund, am mers pentru prima dată pe stadionul din Mainz şi nu ca antrenor, ci doar în vizită. Nu a fost niciodată uşor să mă întorc şi să mă întâlnesc cu prietenii, pentru că acolo mereu e un alt manager şi nu vreau să-l deranjez. O problemă similară e şi la Dortmund, ca să fiu sincer. Eu încă am trei abonamente pe un sezon la Dortmund, iar fiul meu le foloseşte şi e foarte des pe stadion. Bineînţeles, atunci când nu e în Liverpool. Iubesc acel loc, o parte dintre cele mai bune lucruri din viaţa mea s-au petrecut acolo, aşa că aştept cu nerabdare să mă întorc. În timpul meciului voi fi concentrat în totalitate asupra baieţilor mei şi, dacă va dori cineva să vorbeasca cu mine după, voi fi disponibil”, a declara Jurgen Klopp, potrivit Goal.com.

PROGRAM SFERTURI

Braga – Şahtior 22.05, DolceSport 3

Villarreal – Sparta Praga 22.05, DolceSport 4

Athletic Bilbao – Sevilla 22.05, DolceSport 2

Dortmund – Liverpool 22.05, DolceSport 1, Sport.ro


Aparut in Puterea / Ultima modificare in data de: 2016-04-06Parerea ta...

Doresc sa comentezPUBLICITATE


Ultimele stiri


PUBLICITATE