2019-12-11 05:14

Primul TRANSFER important realizat de REDNIC la Dinamo. Dacă era bun, de ce nu l-a ținut Loți?

 |  17:09
Primul TRANSFER important realizat de REDNIC la Dinamo. Dacă era bun, de ce nu l-a ținut Loți?

Dinamo şi Royal Antwerp FC au ajuns la acord pentru transferul definitiv al talentatului mijlocaş stânga belgian Reda Jaadi la clubul din Ştefan cel Mare. Mutarea a fost posibilă datorită prieteniei dintre Mircea Rednic și Loți Boloni, cel din urmă antrenor la Antwerp. Întrebarea care se pune acum ar fi următoarea. De ce Loți a renunțat la jucător dacă acesta ar fi fost bun și l-ar fi ajutat în lupta pentru pozițiile fruntașe în prima ligă belgiană? Ne vom lămuri în primele jocuri în tricoul roș-alb!

Format la Standard Liege chiar în perioada în care Mircea Rednic era antrenorul principal al echipei belgiene, Reda Jaadi (24 de ani pe 14 februarie) a mai evoluat în carieră pentru Dessel Sport, Vise, Mechelen şi Royal Antwerp. El se va alătura lotului dinamovist în cantonamentul programat în Antalya până în 25 ianuarie.

20 de meciuri a adunat Jaadi pentru Antwerp, sezonul trecut, în prima ligă a campionatului belgian, marcând două goluri. Numai că, în acest sezon a evoluat doar în partida Antwerp- Waasland-Beveren, scor 0-2, în luna decembrie a anului trecut.

Internaţional de juniori, Jaadi a jucat pentru reprezentativele U18 şi U17 ale Belgiei. 6 este numărul echipelor din cariera lui Reda Jaadi: Standard Liege, Dessel Sport, Vise, Mechelen, Royal Antwerp şi, de vineri, Dinamo Bucureşti.

"Are ambiţie mare, şut la poartă, eu cred că are posibilitatea să crească la Dinamo. Are capacitate de efort foarte mare, are şi voinţă, plus un egoism pozitiv pentru un jucător de atac. Poate juca şi al doilea vârf, este polivalent", a fost caracterizarea lui Ladislau Boloni, antrenor Royal Anwerp, pentru gsp.ro.


Aparut in Puterea / Ultima modificare in data de: 2019-01-11Parerea ta...

Doresc sa comentezPUBLICITATE


Ultimele stiri


PUBLICITATE