2020-06-03 12:55

Prinţul Ali: Reformele din cadrul FIFA nu trebuie realizate sub conducerea lui Joseph Blatter

 |  10:37
Prinţul Ali: Reformele din cadrul FIFA nu trebuie realizate sub conducerea lui Joseph Blatter

Prințul iordanian Ali Bin Al Hussein a declarat că este de acord cu reformele din cadrul FIFA, dar nu vrea ca acestea să fie realizate sub conducerea lui Joseph Blatter. "Avem nevoie de procedură clară, de termene clare, de un mandat clar și toate acestea ar trebui să fie opera unui nou președinte”, a sublinat prinţul Ali.

„Chiar dacă reformele sunt binevenite și necesare, ele sunt mandatul unui nou președinte, nu ale fostului", a afirmat prințul Ali într-un interviu acordat AFF, citat de Agerpres.

Ali Bin Al Hussein a susţinut că este „cu totul de acord cu necesitatea unui 'task force' al FIFA, care să se aplece asupra reformelor, însă dacă dorim ca acesta să funcționeze, trebuie să beneficieze de adeziunea și completă și unanimă a federațiilor".

Vicepreședintele Federației iordaniene de fotbal, Salah Sabra, declara, în luna iunie, că prinţul Ali este pregătit să-și depună candidatura pentru conducerea FIFA, "în cazul unor noi alegeri".

Comitetul executiv al FIFA a decis că alegerile pentru desemnarea noului preşedinte al forului mondial să aibă loc pe 26 februarie 2016.


Aparut in Puterea / Ultima modificare in data de: 2015-07-23Parerea ta...

Doresc sa comentezPUBLICITATE


Ultimele stiri


PUBLICITATE