2019-05-26 20:17


Problema cea mai mare a roş-albaştrilor nu îl sperie pe Teja

 |  14:40
Problema cea mai mare a roş-albaştrilor nu îl sperie pe Teja

Mihai Teja nu e deloc îngrijorat de marea hibă a noii sale echipe. Şi anume variantele puţine şi improvizate din centrul defensivei, acolo unde nu se poate baza decât pe Planic, Balaşa şi Momcilovic, ultimul abia revenit la antrenamentele normale după o accidentare care l-a ţinut destul de mult departe de gazon. Noul antrenor al roş-albaştrilor crede că va face faţă cu cei trei în lupta la titlu în primăvară, deşi Gigi Becali este total nemulţumit de aportul lui Bălaşa.

"Sunt trei fundaşi centrali foarte buni la FCSB: Planic, Bălaşa şi Momcilovic. Ne-ar mai trebui un fundaş central, dar în mare suntem acoperiţi. Lotul este ok. Nu mai suntem agrenaţi în cupele europene, în Cupa României, avem doar campionatul şi în astea 3-4 luni cred că ne putem descurca. Vom mai aduce doar unde e nevoie de dublură pe posturi. În rest, jucătorii de la FCSB sunt cei mai buni pentru mine", a spus Teja la Digi Sport.

Totodată, antrenorul lui FCSB a dezvăluit şi cum s-a despărţit de Gaz Metan, după ce oficialii formaţiei ardelene s-au ameninţat cu suspendarea, dezamăgiţi de modul cum a ales tehniciainul să plece de la echipă.

"S-a lămurit situaţia cu Gaz Metan. Am vorbit cu domnul Mărginean zilele trecute şi i-am explicat că este dorinţa mea să plec la FCSB. Cred că am făcut lucruri bune acolo. Am cunoscut oameni incredibili. Sunt un antrenor tânăr şi încerc să merg mai sus. I-am adus la cunoştinţă că am avut această ofertă şi-mi doresc să fac pasul. Eu mi-am dat demisia când a venit oferta de la FCSB şi aşa au stat lucrurile", a încheiat Teja.


Aparut in:

Ultima modificare in data de :2018-12-30

TAGURI: teja, fcsb, fundasi centrali, problema
loading...

Comenteaza pe facebook
Comenteaza pe site


Random imageUltimele stiri