2019-11-18 01:44

Rapidul riscă să piardă Liga 1. Au greșit instanța pentru contestația falimentului

 |  18:28
Rapidul riscă să piardă Liga 1. Au greșit instanța pentru contestația falimentului

Rapid a gresit instanta de judecata la care a contestat intrarea in faliment, decisa de Tribunalul Bucuresti. Avocatii Rapidului au depus recursul la Tribunalul Bucuresti in loc de Curtea de Apel, astfel ca giulestenii nu au putut fi salvati vineri, potrivit Digi Sport.

Judecatorul de la Tribunalul Bucuresti si-a declinat competenta, intrucat cazul a fost deja judecat de aceasta instanta.

Totusi, avocatii Rapidului spera ca-si vor repara greseala si vor sa depuna recurs si la Curtea de Apel, conform procedurii normale.

Ramane de vazut insa daca acest caz va putea fi judecat inainte de inceputul campionatului. In caz contrar, FRF a anuntat ca nu-i va primi pe giulesteni in Liga 1. In acest moment, sansele ca Rapidul sa mai fie salvat sunt minime, desi din punct de vedere sportiv echipa tocmai a promovat in Liga 1.


Aparut in Puterea / Ultima modificare in data de: 2016-07-01

In legatura cu acest articol...

Primul transfer pentru Rapid în Liga 1

Rapidul merge mai departe pe mâna lui Dan Alexa

Clubul Rapid va face recurs împotriva Tribunalului Bucureşti, care a hotărât intrarea grupării în faliment
Parerea ta...

RADIAN
02 Iul 2016

Niste infractori ca si puscariasul de becali al caror loc este in puscarie.astia fura banii nu au ce sa caute in fotbal.puscariasul becali sustinut de ziaristi slugi au distrus fotbalul din romania.
Doresc sa comentezPUBLICITATE


Ultimele stiri


PUBLICITATE