2020-01-28 15:23

Răzvan Burleanu anunţă că jucătorul Stelei, Nicolae Stanciu ar putea fi suspendat

 |  13:59
Răzvan Burleanu anunţă că jucătorul Stelei, Nicolae Stanciu ar putea fi suspendat

Preşedintele FRF, Răzvan Burleanu a declarat, joi, că jucătorul Stelei, Nicolae Stanciu ar putea fi suspendat pentru gestul pe care l-a făcut către suporterii echipei Pandurii Târgu Jiu.

Mijlocaşul a fost surprins la finalul meciului disputat cu Pandurii, pe 30 martie, făcând gesturi obscene spre suporterii din tribunele stadionului de la Severin.

"Dacă ne referim la gestul pe care l-a avut Nicolae Stanciu, atunci procedura spune că organizatorul competiţiei trebuie să sesizeze comisiile, în cazul acesta LPF. Dacă LPF nu o va face, federaţia o va face aşa cum a făcut-o şi în celelalte cazuri. Dincolo de această procedură, trebuie să înţelegem că toate aceste gesturi nu fac bine fotbalului. Şi dacă tot ne plângem că nu avem bani în fotbal la nivel de cluburi ar fi bine să ne gândim care este reacţia pe care o produce un astfel de comportament. Şi chiar aş solicita preşedinţilor de club să fie mult, mult mai atenţi la ce mesaje transmit jucătorilor, antrenorilor care intră în această morişcă a declaraţiilor şi gesturilor. Şi să nu ne aşteptăm că vor năvăli sponsorii şi suporterii pe stadioane dacă aceste gesturi continuă", a precizat Răzvan Burleanu într-o conferinţă de presă, transmite Mediafax.

A doua zi după meci, Nicolae Stanciu şi-a cerut scuze pentru reacţia avută.

"Regret gestul făcut după meciul cu Pandurii, nu am nicio scuză şi nici nu sunt tipul de om care să reacţioneze aşa! Totuşi... Nu pot accepta când cineva îmi înjură familia sau pe cei apropiaţi", a scris Nicolae Stanciu pe Facebook. 


Aparut in Puterea / Ultima modificare in data de: 2016-04-07Parerea ta...

UN ALT
07 Apr 2016

Burlangiu dinamovist cu gradele pe sub cămașă...
Doresc sa comentezPUBLICITATE


Ultimele stiri


PUBLICITATE