2020-07-03 19:02

Răzvan Burleanu: Naționala de fotbal a României va avea un antrenor străin

 |  14:10
Răzvan Burleanu: Naționala de fotbal a României va avea un antrenor străin

Preşedintele FRF, Răzvan Burleanu, a declarat că naționala de fotbal a României va avea un antrenor străin, numele acestuia urmând a fi anunţat până pe 10 iulie.

„Pot să vă spun că va fi un antrenor străin de grupurile de interese. Un antrenor străin de tot ce a însemnat ținerea fotbalului românesc în această mlaștină”, a afirmat Răzvan Burleanu, în cadrul unei emisiuni la Digi24.

Președintele FRF a mai spus că, în premieră pentru naționala României, va fi vorba de un antrenor străin.

Răzvan Burleanu a susţinut că FRF s-a concentrat pe țări cu o cultură fotbalistică bogată, dar care au trecut și printr-un „proces de reconstrucție”, precum Germania, Belgia și Olanda.

„Fotbalul românesc, dincolo de această numire, are nevoie să accelereze foarte puternic toate proiectele pe care le-am început în urmă cu doi ani, în această zonă de reconstrucție. Astfel că atenția noastră s-a concentrat pe câteva modele: modelul german, modelul belgian, modelul olandez”, a completat Răzvan Burleanu.

Preşedintele FRF a mai spus că negocierea se apropie de final.

„Suntem foarte aproape de a ne îndeplini ținta, și anume antrenorul nr. 1 de pe lista pe care am întocmit-o. Suntem pregătiți ca până la finalul Campionatului European să putem să anunțăm numele noului selecționer și să-l și prezentăm”, a subliniat Răzvan Burleanu.


Aparut in Puterea / Ultima modificare in data de: 2016-07-03Parerea ta...

Doresc sa comentezPUBLICITATE


Ultimele stiri


PUBLICITATE