2020-08-04 15:20

Real Madrid pregăteşte ceremonia de adio pentru Iker Casillas

 |  22:01
Real Madrid pregăteşte ceremonia de adio pentru Iker Casillas

Florentin Dincă

Real Madrid nu ştie să-şi respecte marile valori. După ce şi-a dat afară în ultimii 15 ani simbolurile Hierro, Raul şi Guti, madrilenii i-au arătat acum uşa şi lui Iker Casillas, cel care şi-a dedicat un sfert de secol din viaţă tricoului blanco. Florentino Perez îi va plăti goalkeeperului salariul pe următoarele două sezoane la viitoarea sa echipă, FC Porto, numai să scape de acesta şi să-i facă loc lui David De Gea (Manchester United), cu care a ajuns la un acord.

Casillas mai avea contract cu Real Madrid pe încă două sezoane, cu un salariu cumulat de 15 milioane de euro, exact suma pe care portarul o are promisă de la boss-ul de pe Santiago Bernabeu. Practic, transferul lui Iker nu îi va consta nimic pe “vulturi”, acolo unde a fost dorit cu insistenţă de tehnicianul iberic Julen Lopetegui.

Singura diferenţă, ceremonia de despărţire

Spre deosebire de cele trei legende enumerate mai sus, Casillas va avea parte totuşi de o ceremonie amară de despărţire care va avea loc pe Santiago Bernabeu înainte de plecarea echipei lui Rafa Benitez în cantonamentul din Australia. ”Nu vrem să fie un adio, ci doar un la revedere, pentru că Iker Casillas va avea mereu ușile deschise la Real Madrid”, susțin jenant oficialii de pe Santiago Bernabeu. Evenimentul, la care va participa şi întreg lotul lui Real Madrid, va umple cu siguranţă până la refuz colosala arenă din Madrid, fanii ţinând să-şi ia la revedere de la emblematicul portar spaniol.


Aparut in Puterea / Ultima modificare in data de: 2015-07-08Parerea ta...

Doresc sa comentezPUBLICITATE


Ultimele stiri


PUBLICITATE