2019-08-20 15:39

Rednic a ajuns la capătul răbdării: Băieţii ăştia ce vor?! Ei realizează la ce echipă sunt? Bătaia a mai rămas s-o încerc!

 |  14:11
Rednic a ajuns la capătul răbdării: Băieţii ăştia ce vor?! Ei realizează la ce echipă sunt? Bătaia a mai rămas s-o încerc!

Antrenorul lui Dinamo Mircea Rednic a anunţat că fundaşul stânga Sergiu Popovici nu va mai juca la echipa roş-albă şi a lăsat să se înţeleagă că va fi lăsat să plece în pauza din iarnă. Dezamăgit profund de jocul prestat jucătorii săi de când a preluat banca tehnică, tehnicianul nu ştie ce să le mai facă pentru ca aceştia să-şi revină şi să ducă echipa în play-off.

"Popovici nu mai are când să primească şanse. El a avut şanse suficiente. Şi nu numai el, toţi jucătorii au avut. Aşa că nu au de ce să fie supăraţi pe mine, pentru că aşa e în fotbal. Din partea mea au avut tot sprijinul. M-au dezamăgit unii dintre jucători, nu vorbesc de toţi. Pentru că văd că nu au reacţie nici când presa îi face praf, nici când suporterii spun că nu sunt buni nici de Divizia B, nici când vine antrenor nou şi declară că are cel mai bun lot la dispoziţie, nici când antrenorul spune că schimbă jumătate de echipă, nici când antrenorul suplimentează prima de joc... Şi normal că la un moment dat te superi şi atunci îţi pui întrebarea: 'Băieţii ăştia ce vor?' Ei nu realizează la ce club sunt. Dinamo vrea să facă performanţă, Dinamo întotdeauna şi-a propus Cupa şi campionatul. Când adversarii veneau la Dinamo se gândeau să nu ia multe goluri. Acum lucrurile s-au schimbat. E adevărat, antrenorii s-au schimbat, dar şi jucătorii trebuie să îşi dea seama că e un moment foarte important în viaţa clubului. Dacă nici acum... Nu ştiu ce să mai fac. Bătaie, asta a mai rămas să mai încerc", a afirmat Rednic.

Tade, ca şi dat afară!

Chiar dacă a fost transferat de doar trei săptămâni şi era văzut ca o variantă salvatoare în atacul steril al echipei, e foarte posibil ca şi Gregory Tade să părăsească gruparea alb-roşie în aceste zile. "Tade nu e în lot cu CFR, deci nu poate juca. Iar miercuri vom avea o discuţie legată de situaţia lui. Au venit 5 jucători, dintre care 3 sunt pregătiţi să joace. Ei au jucat titulari şi s-ar putea să joace mâine. Şi repet, nu s-au plătit comisioane, nu s-a plătit nimic pentru ei şi au contracte mici. Ei trebuie să demonstreze, iar la vară o să câştige şi ei cât trebuie să câştige un jucător care e la Dinamo. Toţi antrenorii vor să aducă 3-4 jucători în iarnă, şi eu o să aduc jucători până Dinamo o să ajungă în play-off. Ştiu că pe mulţi i-am deranja dacă am fi în play-off", a precizat Mircea Rednic.


Aparut in Puterea / Ultima modificare in data de: 2018-12-03Parerea ta...

Doresc sa comentezPUBLICITATE


Ultimele stiri


PUBLICITATE