2020-06-07 00:31

REDNIC devine uşor, uşor realist: E greu să mai realizez OBIECTIVUL pe care mi l-am propus

 |  14:20
REDNIC devine uşor, uşor realist: E greu să mai realizez OBIECTIVUL pe care mi l-am propus

Antrenorul formaţiei Dinamo, Mircea Rednic, devine uşor, uşor realist. Dacă la numirea sa era convins că echipa va prinde play-off-ul, acum, cu trecerea etapelor fără victorie, tehnicianul s-a convins că e aproape imposibil ca să îşi mai îndeplinească obiectivul. Locul 6 pare o himeră pentru “câini” în acest moment, având în vedere că o îi despart nouă puncte de Sepsi şi de Astra, cu doar opt etape înainte de final. Ca să mai spere la ceva, rednic şi ai lui trebuie neapărat să învingă sâmbătă pe Hermannstadt, trupă antrenată de Vasile Miriuţă.

“Cred că o pot scoate pe Dinamo din această zonă, nu pot să spui că sunt echipe care se detaşează prin joc sau prin evoluţii. O echipă ca Botoşani care bate Craiova pierde acasă cu Iaşi, iar Steaua pierde cu Sepsi. Campionatul este echilibrat, poate CFR Cluj să fie mai echilibrată şi constantă în rezultate. Referitor la adversari, e un antrenor care a fost pe aici (n.r. - Vasile Miriuţă) şi care face o muncă extraordinară acolo (n.r. - la Sibiu), deci vom avea un meci dificil. Aici, la Dinamo, nu s-a calificat în play-off la ultimul meci, care s-a disputat în nişte condiţii în care nu poţi juca fotbal. Ne aşteaptă un meci foarte greu, ţinând cont de situaţia noastră în clasament, e mult mai greu acum pentru a realiza obiectivul pe care eu mi l-am propus, dar nu imposibil. Eu văd situaţia din campionat şi se poate, important este ca noi să câştigăm”, a spus Rednic.

Pentru partida de sâmbătă, cu Hermannstadt, Rednic nu se poate baza pe Nistor şi Corbu: “Avem ceva probleme în lot, Nistor şi Corbu nu vor face deplasarea, pentru că acuză dureri şi din cauza terenurilor, pentru că noi ne-am antrenat doar pe sintetic în ultima săptămână. În rest, toţi sunt pregătiţi. În afară de greşelile pe care le facem şi care sunt individuale, ca joc şi atitudine nu am ce să le reproşez mare lucru. Şi la Viitorul, cât am fost 11 la 1,1 jocul a fost echilibrat. Ca joc nu pot să le reproşez mare lucru, singura noastră problemă este că facem greşeli care nu sunt de azi de ieri, sunt de când a începutul acestui campionat. Ultimele două jocurile le-am pierdut pentru că am făcut greşeli şi am jucat împotriva unor echipe bune”.

Partida AFC Hermannstadt – Dinamo, din cadrul etapei a 19-a a Ligii I, se va disputa  sâmbătă, de la ora 17.00.


Aparut in Puterea / Ultima modificare in data de: 2018-12-07Parerea ta...

Doresc sa comentezPUBLICITATE


Ultimele stiri


PUBLICITATE