2020-08-09 21:09

REUNIRE. Steaua l-a transferat pe vietnamezul Florentin Pham Huy Tien de la Juventus București

 |  14:17
REUNIRE. Steaua l-a transferat pe vietnamezul Florentin Pham Huy Tien de la Juventus București

Florentin Dincă

Costel Gâlcă a sunt adunarea pentru steliști. 21 de jucători au fost prezenți la vizita medicală. Noutatea majoră a lotului campioanei o reprezintă vietnamezul Florentin Pham Huy Tien, transferat de la Juventus București. În vârstă de 17 ani, Florentin Pham Huy Tien are tatăl vietnemez și mama româncă, și joacă pe postul de fundaș stânga.

Au lipsit portarul Szukala, Varela, Tănase, Chipciu, Cojocaru şi Arlauskis, care au parte de o vacanţă mai lungă, deoarece au jucat în această perioadă pentru echipelor lor naţionale.

Jucătorii prezenți la Institutul de Medicină Sportivă: Florin Niţă, Gabi Matei, Cornel Râpă, Iasmin Latovlevici, Alin Toşca, Alexandru Aldea, Paul Pârvulescu, Florin Gardoş, Florentin Pham Huy Tien, Ionuţ Neagu, Andrei Prepeliţă, Lucian Filip, Adi Popa, Lucian Sânmărtean, Nicuşor Stanciu, Mihai Răduţ, Robert Vâlceanu, Răzvan Grădinaru, Alexandru Târnovan, Gabi Iancu și Claudiu Keşeru.

"Suntem pregătiţi, a trecut şi vacanţa, acum trebuie să dăm drumul la treabă. Urmează să ne întâlnim cu noul antrenor. Bineînţeles că este un nou început. Nu am vorbit deocamdată cu noul antrenor. După metodele nemţeşti de antrenament, acum o să facem cunoştinţă cu cele spaniole", a spus mijlocașul Andrei Prepeliţă, citat de digisport.ro.


Aparut in Puterea / Ultima modificare in data de: 2014-06-13Parerea ta...

GEORGE BECALI
15 Iun 2014

Tata ! Banii care vin de la UEFA si banii din campionat inclusiv drepturile de televizare sunt banii mei. N-am cum sa va ajut. Cereti insolventa echipei si luati banii de la debitori daca or fi.Daca prin insolventa nu se strang banii cereti falimentul Repet toti banoii care vin sunt banii mei. Cereti de la Maica Precista sa va dea cele trei salarii restante si cele 12 prime promise. Eu sunt aici in Academia "Parnaia" si n-am cum sa va ajut. Plecati dracu si nu ma mai necajiti. Cereti bani de la Mitica Dragomir. Are balta peste. Ci doreste sa cumpere echipa. Cer 150 milioane de euro iar pe sigla o juma de miliard. Valea. Am de dat lui Dumnezeu la Muntele Atos 3 milioane de euro, am de facut o manastire, si zestre pentru fetele mele si nevasta-mea pe care vreau sa o marit, sa nu stea calugariuta Eu mai am de stat la bulau inca vreo 7 ani. Makedoni Fi-ti mandri de mine. Dolamne ajuta.
EDY
16 Iun 2014

steaua nu va mai merge in liga campionilor daca nu bagi bani
Doresc sa comentezPUBLICITATE


Ultimele stiri


PUBLICITATE