2019-12-09 19:51

Ronaldo câștigă al patrulea Balon de Aur

 |  16:22
Ronaldo câștigă al patrulea Balon de Aur

Atacantul lui Real Madrid și al Portugaliei, Cristiano Ronaldo, va intra săptămâna viitoare în posesia Balonului de Aur pentru a patra oară în cariera sa, informează presa spaniolă.

Potrivit cotidianului catalan El Mundo Deportivo, Cristiano Ronaldo și conducătorii clubului madrilen au fost informați deja în legătură cu faptul că jucătorul lusitan va ieși învingător în ancheta France Football, care urmează să își trimită joi reprezentanții la Madrid pentru a efectua tradiționalul interviu și fotografia cu câștigătorul trofeului, urmând ca acestea să fie publicate în ediția de marțea viitoare a revistei franceze, informează Agerpres.ro.

În vârstă de 31 ani, Cristiano Ronaldo a câștigat în acest an Liga Campionilor cu Real Madrid, precum și titlul de campion european cu selecționata Portugaliei.

Atacantul lusitan a mai intrat în posesia Balonului de Aur, rezervat celui mai bun fotbalist al lumii, în 2008, 2013 și 2014. Anul trecut, trofeul a revenit argentinianului Lionel Messi, pentru a cincea oară în cariera sa.

Câștigătorul Balonului de Aur 2016 va fi anunțat în mod oficial de revista France Football luni, 12 decembrie, la ora 20,00 (21,00 ora României).


Aparut in Puterea / Ultima modificare in data de: 2016-12-06Parerea ta...

Doresc sa comentezPUBLICITATE


Ultimele stiri


PUBLICITATE