2019-12-06 05:22

RUȘINE FĂRĂ MARGINI. Dinamo – Danemarca U-21 1-7

 |  19:30
RUȘINE FĂRĂ MARGINI. Dinamo – Danemarca U-21 1-7

Florentin Dincă

După umilința din ultimul meci al turului, 1-6 la Giurgiu cu Astra, dinamoviștii au mai bifat o rușine, una și mai mare, de data acesta într-un amical din Antalya. 1-7 în fața reprezentativei de tineret a Danemarcei, după 1-1 la pauză.

Orice scuze ar găsi Mihai Teja, Daniel Stanciu, Ionel Dănciulescu sau chiar Ionuț Negoiță, “câinii” s-au făcut de râs în ultimul hal. Scorul putea lua proporții și mai mari, dacă portarul roș-albilor, Traian Marc, nu avea alte câteva intervenții salvatoare. Nu a contat nici măcar că pe parcursul meciului au fost introduși mulți dintre puștii în care conducerea își punea mari speranțe. Singurul gol al dinamoviștilor, dacă ar mai conta asta, a fost marcat de nou-venitul Nicolae Grigore. Nu au jucat, fiind accidentați sau menajați, următorii jucători: Collins Fai, Cosmin Matei, Gavrilă și Marius Niculae.

Degeaba se pare a achiziționat Dinamo jucători cu experiență, gen Marius Niculae, Grigore, Henrique, Elhamed, că jucătorii lui Teja s-au comportat ca niște amatori în primul cantonament al iernii: 1-3 cu Bursaspor, 1-0 cu Erzgebirge Aue (lanterna roșie din 2.Bundesliga), 1-3 cu Guanghzou R&F și 1-7 cu tineretul danezilor. Nici tinerii aduși în Turcia ca să completeze lotul, în frunte cu Patrick Petre, nu au profitat și și-au bătut joc de șansa oferită. Mai trebuie remarcat că, toate transferurile efectuate e Dinamo în această iarnă au fost făcute în linia mediană și în cea de atac (Elhamed, Grigore, Niculae, Grozav, Henrique), dar nici unul în centrul apărării, acolo unde au rămas decât Durimel și cei doi copii, Nedelcearu și Dudea. Peste toate acestea, "câinii" au renunțat de curând și la singurul fundaș cât de cât profesionist din lot, Andrei Cordoș, care nu s-a înțeles la contract cu conducerea clubului.

S-AU FĂCUT DE RÂS: Marc - Bărboianu, Durimel (46 Dudea), Nedelcearu (83 Krausz), S. Filip (14 A. Radu) – Boubacar (61 I. Șerban), N. Grigore (46 Elhamed) - V. Lazăr (46 Patrick Petre), M. Alexe, D. Rotariu (68 Tîrcoveanu) – Bilinski (59 Henrique)

„Fotbal este făcut și din lucruri mai puțin plăcute. Important e să înveți ceva din aceste greșeli. Până la urmă, partea bună, dacă există așa ceva, e că a fost un meci amical.Se lucrează intens, câte două antrenamente pe zi. Eu știu, am fost fotbalist, în ultimul meci din pregătire băieții își cam pierd din concentrare. Cu siguranță, vor exista discuții, dar nu avem ce să facem. Din punctul meu de vedere nu avem decât să învățăm din acest lucru. Există o foarte mare oboseală acumulată de-a lungul acestei perioade de pregătire. În prima repriză, lucrurile au mers destul de bine, în a doua au intrat foarte mulți jucători tineri. La nivel de juniori, suntem foarte foarte foarte departe de fotbalul profesionist și de ce se joacă afară. Deocamdată, acesta este lotul. Încercăm să mai aducem jucători. Așteptăm, suntem în discuții, să mai vină jucători. Ar trebui să vină cât mai repede, pentru a putea să-i integrăm în angrenajul echipei și în Spania, în al doilea cantonament, să fim în efectivul complet. Să sperăm că vom reuși aceste transferuri.Teja era supărat, normal să fie așa. De altfel, toți suntem supărați. Mergem înainte, nu avem ce să facem, decât să nu mai repetăm asemenea evoluții. Mai ales cea din a doua repriză. Am avut și anumite probleme de efectiv”, a spus la Digisport Danciu-gol.


Aparut in Puterea / Ultima modificare in data de: 2015-01-23Parerea ta...

Doresc sa comentezPUBLICITATE


Ultimele stiri


PUBLICITATE