2019-05-27 12:54


S-a decis. Cine va ARBITRA derby-ul CSU Craiova - FCSB

 |  20:57
S-a decis. Cine va ARBITRA derby-ul CSU Craiova - FCSB

S-a aflat cine va arbitra la centru derby-ul din Bănie, CSU Craiova – FCSB, programat luni, la ora 20.45, în etapa a noua, penultima a play-off-ului Ligii I, meci care ar putea decide titlul, în cazul în care CFR Cluj va învinge duminică seară pe Astra, iar trupa lui Nicolae Dică va pierde în faţa juveţilor.

E vorba de Ovidiu Haţegan, practice cel mai bine cotat arbitru roman la această oră, care va fi ajutat de asistenţii Octavian Şovre şi Valentin Avram.

Arbitru de rezervă va fi Iulian Dima, iar observatori Nicolae Marodin şi Viorel Ilinca.

Înaintea ultimelor două partide ale etapei a noua, Astra Giurgiu – CFR Cluj (duminică, ora 21.30) şi CSU Craiova – FCSB (luni, 20.45), lider în clasament este CFR Cluj, cu 44 de puncte, cu unul mai mult decât FCSB.


Aparut in:

Ultima modificare in data de :2018-05-13

TAGURI: arbitru, craiova, fcsb, hategan
loading...


Comenteaza pe site


CAMILA RODELA
14 Mai 2018

Buna ziua, prietenii mei sunt Camila Rodela si sunt din Michigan, United State. Sunt aici pentru a depune mărturie despre lucrările bune ale lui DR.OGAGA ​​KUNTA în viața mea. Soțul meu și cu mine am fost căsătoriți timp de 27 de ani cu doi copii. acum doi ani totul a ajuns la capăt. Am vrut soțul meu înapoi și l-am rugat, dar nu a ascultat niciodată, așa că am dat peste câteva mărturii despre această vrăjitoare particulară. Unii oameni au mărturisit că le-a adus înapoi pe iubitul lor Ex, unii au mărturisit că restaurează uterul și vindecând cancerul și alte boli, unii mărturisind că poate vrăji pentru a opri divorțul și vraja pentru a obține o slujbă bine plătită. Este uimitor, am dat peste o mărturie specială, era despre o femeie numită Vera, ea a mărturisit despre modul în care a adus înapoi iubitul ei Ex și, la sfârșitul mărturiei sale, și-a abandonat e-mailul. După ce am citit toate acestea, am decis să-i încerce. L-am contactat prin e-mail și mi-a explicat problema mea. Și mi-a spus ce trebuie să fac, am făcut-o și soțul meu sa întors la mine. Ne-am rezolvat problemele și am fost și mai fericiți decât oricând. Ești un om talentat și nu voi opri publicarea lui pentru că e un om minunat. Dacă aveți vreo problemă și sunteți în căutarea unei vrăji adevărate și autentice, Încearcă-l oricând, este răspunsul la problemele tale. Puteți să-l contactați prin e-mail: ogagakunta@gmail.com și să vă rezolvați problemele ca mine. El poate rezolva următoarele probleme și multe altele. (1) DACĂ VREAȚI EX-BACK (2) VREAȚI SĂ CONVENȚI SOSIUNEA DUMNEAVOASTRĂ PENTRU ÎNCĂLCAREA DIVORȚIEI (3) VĂ RUGĂM SĂ VĂ PROMOVAȚI ÎN OFICIUL DVS. (4) VREI BĂRBAȚI BĂRBAȚI ȘI FEMEILE CARE VOR VĂ CĂUTĂ ATRACTIVĂ (5) DACĂ DORIȚI SĂ CONCEPTĂ UN COPIL (6) VREI DUMNEAVOASTRĂ (7) VEI DUMNEAVOASTRUL DUMNEAVOASTRĂ PENTRU AI IUBI DOAR PENTRU VESTUL VIEȚII LUI (
Random imageUltimele stiri