2020-08-10 19:45

S-au sucit. CFR Cluj vrea ARBITRI STRĂINI, dar cu o CONDIȚIE

 |  13:39
S-au sucit. CFR Cluj vrea ARBITRI STRĂINI, dar cu o CONDIȚIE

Când Gigi Becali a solicitat oficial brăgăzi străine în play-off, CFR Cluj a refuzat categoric, însă ulterior ar fi trimis la LPF o adresă în care sutn de acord cu delegarea arbitrilor străini la partida retur cu FCSB, însă au pus și o condiție. Respectiva brigadă să fie una top-class, adică una din primele cinci campionate ale Europei.

"La Adunarea Generală a LPF, s-a solicitat poziţia participanţilor în privinţa arbitrilor străini. Am fost întrebaţi dacă vrem arbitri străini sau români. Noi am vrut arbitri români, dar apoi, când am văzut declaraţiile tendenţioase la adresa noastră, am revenit şi am trimis o adresă la ligă, prin care ceream arbitri străini, dar din primele cinci campionate ale Europei. De atunci, nu am mai primit niciun răspuns. Pentru retur avem aceeaşi politică. Suntem de acord cu străinii, dar să fie din primele cinci campionate. Ni s-au propus arbitri din Israel, Bulgaria sau Serbia. Nu, noi vrem arbitri care sigur sunt peste ai noştri", a declarat Iuliu Mureşan la DigiSport.

În încheiere, oficialul clujean a criticat unele dintre deciziile luate de Ovidiu Haţegan aseară: "A fost penalty clar făcut de Pintilii, la Peteleu. Iar înainte de al doilea 'galben' al lui Peteleu, a fost un henţ clar făcut de Alibec. Trebuia oprit jocul şi acordată lovitură liberă pentru noi. Dacă se oprea jocul, nu mai lua 'roşu'".


Aparut in Puterea / Ultima modificare in data de: 2018-03-19Parerea ta...

Doresc sa comentezPUBLICITATE


Ultimele stiri


PUBLICITATE