2020-08-12 02:08

Să tot fii patron la Dinamo, iar suporterii să-ţi plătească jucătorii, licenţa, datoriile…

 |  15:34
Să tot fii patron la Dinamo, iar suporterii să-ţi plătească jucătorii, licenţa, datoriile…

Suporterii înscrişi în Programul Doar Dinamo Bucureşti mai oferă 50.000 de euro clubului "alb-roşu", de data aceasta achitarea unei părţi din salariile restanste ale jucătorilor pe acest an. Acest nou gest al suporterilor se adugă multor altele, când aceştia au achitat suma necesară pentru obţinerea licenţei, dar şi pentru alte salarii şi anumite datorii de la club.

"După plata licenţei de către suporteri, prin ProgramDDB, suntem gata să oferim alţi 50.000€, care s-au strâns în ultima săptămână, pentru plata salariilor jucătorilor. Suma aceasta se adaugă celorlalte două tranşe deja transferate către club, 200.000€ şi 150.000€.

Membrii DDB vor primi prin email invitaţia de a vota această propunere.

Nu putem lăsa echipa la greu.

Banii cu care ajutăm clubul NU SE PIERD şi nu sunt puşi într-un sac fără fund. Măsurile pe care le luăm pentru a ne asigura de acest lucru sunt acestea:

1. Banii ajung în club sub formă de împrumut.

2. Contractele pe care le încheiem sunt pregătite de experţii pe probleme juridice din boardul DDB. Suntem asistaţi de o casă de avocatură, ”Ţucă, Zbârcea & Asociaţii”, care este lider în domeniu în România.

3. Persoanele desemnate de către boardul DDB asistă la efectuarea plăţilor şi intră în posesia copiilor de pe ordinele de plată. Astfel ne asigurăm că banii ajung la jucători.

4. La data scadentă, dacă sumele nu se întorc în ProgramDDB, acestea se transformă în acţiuni.

În felul acesta membrii DDB pot ajunge să deţină 20% din Clubul Dinamo.

Măsurile sunt gândite în aşa fel încât un potenţial investitor SERIOS să poată prelua clubul fără a fi împiedicat de intervenţia noastră.

Dorim ca investitorii interesaţi de preluarea pachetului majoritar să se prezinte în mod deschis şi transparent şi să prezinte garanţii solide că pot ţine un club ca Dinamo.

În România au fost prea multe experienţe nefericite cu anonimi care au preluat destinele unor cluburi pe baza unor PROMISIUNI şi apoi au dispărut în ceaţă.

Tocmai de aceea trebuie să fim pregătiţi, noi, suporterii, să preluăm clubul, în cazul în care nu va exista alternativa unui investitor SERIOS.

Până la urmă suntem singurii care am trecut dincolo de vorbe şi promisiuni, LA FAPTE.

Suntem 5.600 de membri DDB. În momentul în care vom ajunge la 10.000 de membri în ProgramDDB, vom fi gata să ne asumăm preluarea clubului, adică pachetul majoritar de acţiuni", se arată în comunicatul Peluzei Cătălin Hâldan.


Aparut in Puterea / Ultima modificare in data de: 2020-05-07Parerea ta...

IVAN
07 Mai 2020

Negoita poate scrie carte de crima organizata , asta este ultima ; pe suporteri nu i mai furase .. vorba lor ; este hoț cine poate ..!!!!
Doresc sa comentezPUBLICITATE


Ultimele stiri


PUBLICITATE