2020-07-15 15:44

Sătui de rezultatele jenante, şeicii lui Al Hilal au început curăţenia la echipă. Pintilii a fost primul, urmază Reghe

 |  18:57
Sătui de rezultatele jenante, şeicii lui Al Hilal au început curăţenia la echipă. Pintilii a fost primul, urmază Reghe

Florentin Dincă

În vară era primit ca un adevărat prinţ în Arabia Saudită. Şeicii îşi frecau palmele de fericire pentru că reuşiseră să-l aducă la echipă. Însă după numai opt luni, “încununate” cu rezultate care mai de care mai ruşinoase, nu mai ştiu cum să scape de el. Laurenţiu Reghecampf, pentru că despre el este vorba, îşi petrece ultimele zile în postura de antrenor al lui Al Hilal.

Fostul antrenor al Stelei a ajuns la “cuţite” cu oficialii echipei. Ratarea Ligii Campionilor Asiei, obiectivul principal, locul 4 în clasamentul competiţiei interne, la 12 puncte în spatele liderului Al Nassr, dar şi încăpăţânarea de a nu-l ceda pe Mihai Pintilii, favoritul său adus în vara trecută, i-au făcut pe şeici să ia primele decizii drastice la echipă. Primul sacrificat a fost Pintilii care, în ciuda insistenţelor lui Reghe, va fi împrumutat până în vară la Steaua, pentru ca apoi să fie vândut definitiv. Următorul pe listă este chiar Reghecampf. El va fi înlocuit cu belgianul Eric Gerets, cu care s-a ajuns deja la un acord.

Rămâne doar de văzut cum va fi despăgubit tehnicianul român, care vrea cinci milioane de dolari în cazul în care va fi dat afară, echivalentul salariului său pe un an şi jumătate.


Aparut in Puterea / Ultima modificare in data de: 2015-02-05Parerea ta...

MANIX
07 Feb 2015

Numai in mintea noastra Reghe ar fi un antrenor ! Cu ce jucatori a adus Becali la Steaua si cu Bumbescu ar fi castigat campionatul nostru .Ca de rezultatele in Europa....Seicilor va trebuit mult timp sa va dati seama ce "mare "antrenor v-ati luat.
Doresc sa comentezPUBLICITATE


Ultimele stiri


PUBLICITATE