2020-08-14 18:04

Se întâmplă în România. O ECHIPA nu s-a prezentat la meci pentru că JUCĂTORII au vrut să meargă la o NUNTA

 |  15:00
Se întâmplă în România. O ECHIPA nu s-a prezentat la meci pentru că JUCĂTORII au vrut să meargă la o NUNTA

Se întâmplă în fotbalul mioritic, în anul 2019. În fotbal liga a 4-a, unde jucătorii de la Tineretul Poiana Mare au decis să nu prezinte la meci oficial dintr-un motiv incredibil. Aceştia au decis că e mai important să meargă la nunta colegului lor Ionuţ deliu decât în deplasarea cu CS Cârcea, aşă că şi-au asumat pierderea meciurlui cu pricina la “masa verde”.

Anunțul inedit a fost făcut pe pagina de Facebook a echipei. Oficialii grupării au comunicat că au încercat să amâne partida, dar totul a fost în zadar.

„Astăzi este o zi importantă pentru colegul și prietenul nostru Deliu Ionuț și aleasa inimii Diana, aceștia au ales sa semneze contractul vieții și să se căsătorească! Casă de piatră! Din acest motiv echipa noastră nu poate sa ajungă la meciul de la Carcea deoarece toți jucatori sunt alături de colegul nostru. Am cerut să jucăm acest meci în orice altă zi, dar nu azi. Am fost refuzați și am refuzat și noi să jucăm azi dacă nimeni nu ne înțelege. CS Carcea - Poiana Mare 3-0”, a sunat postarea de pe Facebook a grupării Tineretul Poiana Mare.


Aparut in Puterea / Ultima modificare in data de: 2019-08-31Parerea ta...

Doresc sa comentezPUBLICITATE


Ultimele stiri


PUBLICITATE