2020-07-15 21:19

Se vinde și FCSB! Ce PREȚ cere Gigi Becali și ce condiție pune ca să dea ECHIPA

 |  16:20
Se vinde și FCSB! Ce PREȚ cere Gigi Becali și ce condiție pune ca să dea ECHIPA

În condițiile în care FCSB nu joacă aproape nimic și este deja la 9 puncte în urma liderului CFR Cluj, Gigi Becali le promite suporterilor că echipa sa va câştiga titlul în acest sezon. El a mai afirmat că va vinde formația pe care o patronează dacă nu va ajunge în grupele unei cupe europene în acest sezon sau în următorul, deci implicit nu va primi de la UEFA banii aferenți pentru această performanță.

“Aţi luat nume, palmares, stadion, aţi luat totul, ce mai vreţi de la mine? Lăsaţi-mă în pace. Să mă lase în pace. Gata, să fie sănătoşi. Suporterii să înţeleagă că asta este strategia mea de a mă califica în Europa. Eu nu sunt idiot să arunc cu banii. Dacă nu mă calific anul ăsta şi la anul dau echipa cui vrea. Nu se poate fără bani. Exită vreun club în afară de FCSB care nu  a trecut prin insolvenţă, faliment sau nu a retrogradat? Bine, Viitorul. O dau, dar cu 200 de milioane, nu o dau cu două”, a spus Becali.

Becali crede că FCSB va trece cu scor de neprezentare de Mlada Boleslav în Liga Europa: “Joi seară, 3-0 FCSB. Deja mă gândesc ce fac la Iaşi. Am mizat eu, e posibil să mă înşel, eu cred în calificare şi mai cred noi avem acum în benzi Creţu şi cu Panţîru, cu care îi vom distruge pe toţi adversarii în benzi. Niciodată FCSB nu a avut aşa echipă valoroasă ca acum. Luaţi-i şi pe ăştia zece care sunt accidentaţi acum. Sunt 6-7 jucători care erau titulari la echipă. Le promit suporterilor, nu ştiu dacă ne calificăm în Europa, dar le promit titlul anul ăsta”.


Aparut in Puterea / Ultima modificare in data de: 2019-08-12Parerea ta...

Doresc sa comentezPUBLICITATE


Ultimele stiri


PUBLICITATE