2020-05-29 04:00

Selecţionerul naţionalei Italiei: Germania este cea mai puternică echipă din lume

 |  12:57
Selecţionerul naţionalei Italiei: Germania este cea mai puternică echipă din lume

Antonio Conte, selecţionerul naţionalei Italiei, a declarat că Germania este "cea mai puternică echipă din lume", iar Italia poate fi satisfăcută că i-a ținut piept.

"Cred că Germania a respectat mult Italia. Schimbarea sistemului tactic de către campioana mondială en titre arată că ne-au respectat mult. A fost un meci greu și dur, din toate punctele de vedere. Am pus toată inima noastră și chiar mai mult. Cred că acești băieți lasă ceva foarte important: au arătat că a vrea înseamnă a putea și că prin muncă poți obține rezultate care la început erau de negândit", a afirmat Antonio Conte, citat de AFP, transmite Agerpres.

Acesta a susţinut că Germania este cea mai puternică echipă din lume, din toate punctele de vedere.

"E trist să părăsim astfel competiția, fiindcă am avut ocazia să ne calificăm la lovituri de departajare, dar în semifinale merge o echipă extrem de puternică, cea mai puternică din lume din toate punctele de vedere, iar faptul că le-am ținut piept ne dă o mică satisfacție. Noi am crezut în acest vis, am încercat prin toate mijloacele, cu unghiile, cu dinții să ne agățăm de acest vis. Știm însă că fotbalul poate aduce acest gen de dezamăgire", a afirmat selecţionerul Italiei.

Antonio Conte a mai spus că „băieții au dat totul, se pot întoarce liniștiți acasă”.

„Vor rămâne mereu în inima mea. Am petrecut momente minunate cu ei. Noi am creat ceva cu adevărat magic, o adevărată familie, și e cu adevărat trist că povestea se încheie azi", a completat Antonio Conte.


Aparut in Puterea / Ultima modificare in data de: 2016-07-03

In legatura cu acest articol...

Joachim Loew: Meciul Germania - Italia, dramatic până la ultimul şut
Parerea ta...

Doresc sa comentezPUBLICITATE


Ultimele stiri


PUBLICITATE