2019-11-21 08:39

ŞOC LA PETROLUL. Răzvan Lucescu s-a despărţit de lupi. Revine Gigi Mulţescu!

 |  19:24
ŞOC LA PETROLUL. Răzvan Lucescu s-a despărţit de lupi. Revine Gigi Mulţescu!

Florentin Dincă

Şoc la Petrolul Ploieşti. Antrenorul Răzvan Lucescu a plecat de la echipă, după doar 6 luni petrecute pe banca tehnică a găzarilor. Supărat pe faptul că patronul Dan Capră i-a reproşat eliminarea din Liga Europa şi parcursul slab din ultimele etape din Liga 1, băiatul lui Mircea Lucescu şi-a făcut bagajele şi dus a fost. Asta cu doar cinci zile înaintea marelui derby cu Steaua de pe Ilie Oană.

Lupii erau după şapte etape la doar patru puncte în spatele liderului Steaua. Cel care va prelua echipa galbenilor este Gigi Mulţescu, ccare i-a mai antrenat acum trei ani pe lupi. “Smurdul” a preluat atunci echipa într-o situaţia foarte delicată şi a salvat-o de la retrogradare. Ca drept mulţumire, a fost dat afară pe uşa din dos. De acum trei ani, Mulţescu se judecă cu oficialii de pe Ilie Oană pentru restanţele salariale. Numirea fostului internaţional dinamovist suprinde totuşi, tehnicianul nefiind un om statornic în cariera sa. A schimbat o groază de echipe în ultimul deceniu şi jumătate. La aproape nici una nu a stat un campionat cap-coadă. Ultima echipă antrenată a fost Dinamo, în sezonul trecut, acolo unde a zăbovit doar câteva etape.

ŞOC LA PETROLUL. Răzvan Lucescu s-a despărţit de lupi. Revine Gigi Mulţescu!
zoom
“M-am înţeles în principiu cu Dan Capră. Voi semna şi contractul, ca să fie totul oficial” – Gigi Mulţescu, antrenor Petrolul


Aparut in Puterea / Ultima modificare in data de: 2014-09-16Parerea ta...

Doresc sa comentezPUBLICITATE


Ultimele stiri


PUBLICITATE