2020-08-04 15:06

SPANIA. Cosmin Contra primește vizita lui Leo Messi în Getafe – Barcelona

 |  20:19
SPANIA. Cosmin Contra primește vizita lui Leo Messi în Getafe – Barcelona

Florentin Dincă

Trupa lui Cosmin Contra, Getafe, întâlnește sâmbătă Barcelona, de la ora 17.00, în etapa a 15-a din Primera Division. Antrenorul român mustește de optimism înaintea meciului cu Messi și compania, echipă care traversează o formă de invidiat în ultima vreme și care acum câteva zile a învins fără drept de apel pe PSG, scor 3-1, în ultima etapă a grupelor Ligii Campionilor.

Getafe nu a mai bătut pe nimeni de ceva vreme și ocupă locul 12 în clasament, cu 15 puncte acumulate. Dacă elevii lui Guriță nu stau pra bine la capitolul goluri marcate, doar 11, număr la care a participat serios și ex-mijlocașul Astrei Giurgiu, Karim Yoda, Barca are în momentul de față cea mai bună apărare din prima ligă spaniolă, 7 goluri primite.

GETAFE – BARCELONA, SÂMBĂTĂ ORA 17.00, DIGISPORT 1

"Nu mi-e frică de nimeni. Dacă nu aş crede că pot să o batem pe Barcelona, m-aş lăsa de antrenorat. Eu cred că putem bate pe oricine în lume asta. E clar, şanse sunt, dar va fi foarte greu. Eu cred că ne-am pregătit foarte bine, ne-am uitat la multe meciuri ale Barcelonei, le ştim punctele forte. Dacă îi prindem într-o zi slabă şi nu vor avea chef de fotbal, cred că-i putem bate", a declarat la DigiSport Cosmin Contra.


Aparut in Puterea / Ultima modificare in data de: 2014-12-12Parerea ta...

Doresc sa comentezPUBLICITATE


Ultimele stiri


PUBLICITATE