2020-08-04 20:53

Stanciu şi Hamroun, ca şi vânduţi. Gigi Becali s-a înţeles deja cu înlocuitorii celor doi

 |  19:28
Stanciu şi Hamroun, ca şi vânduţi. Gigi Becali s-a înţeles deja cu înlocuitorii celor doi

Din momentul în care a aflat că a picat cu Manchester City în play-off-ul Ligii Campionilor, iar şansele accederii în grupe s-au diminuat considerabil, Gigi Becali şi-a anunţat subalternii că-i va vinde pe Stanciu şi pe Hamroun. Ofertele sunt prea bune în acest moment ca să mai fi refuzate, iar patronul Stelei nu e băiat prost, fiind convins că nu va putea obţine niciodată mai mult pe cei doi.

Evoluţiile lui Stanciu cu Sparta Praga, când a marcat toate cele trei goluri ale echipei sale, i-au crescut serios cota mijlocaşului. Cotă care mai crescuse o dată atunci când Tata Puiu l-a convocat şi l-a aruncat în luptă la EURO. Dacă acum două luni, Zenitul lui Mircea Lucescu a oferit 6 milioane de euro, sumă refuzată de Becali, acum s-a ajuns undeva la 10 milioane de euro. Bani pe care Chelsea, ultimul club intrat în cursa pentru semnătura fotbalistului, îi poate achita fără probleme. Că va fi Chelsea, Zenit sau alt club imporant club din Europa, un lucru e sigur. Stanciu va fi cedat după dubla cu Manchester City, indiferent de rezultatul acesteia.

Iminentul transferul al lui Stanciu nu miră pe nimeni, însă el nu va fi singurul vândut dintre titularii Stelei. Jugurtha Hamroun este şi el cu bagajele la uşă. După ce acum două săptămâni şi-a forţat transferul la o echipă din zona arabă, lipsind de la un antrenament înaintea manşei tur cu Sparta, algerianul are promisiunea lui Becali că va fi lăsat şi el să plece după dubla cu City. Suma transferului, undeva între 2,5 şi 3 milioane de euro. Un adevărat „boom” dat de latifundiarul din Pipera, cel care l-a luat gratis pe Hamroun vara trecută.

Boldrin şi Tănase, acontaţi

Cedarea celor doi mijlocaşi ofensivi nu va lăsa Steaua descoperită, pentru că Becali a ajuns deja la un acord de principiu cu înlocuitorii lui Stanciu şi Hamroun. Fernando Boldrin este văzut ca varianta ideală de substituire a internaţionlului român. Brazilianul a dovedit la Concordia Chiajna, dar mai ales la Astra Giurgiu, că este un jucător de top class. Calităţile sale principale: viziunea, driblingul, şutul şi pasele de gol. Şi încă ceva, foarte important. E un fotbalist care face foarte bine ambele faze. Deşi e un jucător esenţial pentru Astra în acest moment, Ioan Niculae e conştient că Boldrin a intrat în ultimul an de contract, iar la iarnă îl va pierde gratis. Suma tranzacţiei se învârte pe la 350.000 de euro.

Înlocuitorul lui Hamroun vine tot din campionatul intern, de la naşul Gică Hagi. Florin Tănase este alesul. Becali l-a dorit de doi ani pe Tănase, iar acum este momentul prielnic pentru a-l transfera. Iniţial a făcut o ofertă de un milion de euro, refuzată de Hagi. A mărit la 1,2 milioane, Hagi a spus din nou pas. Ultima ofertă, 1,5 milioane de euro a fost acceptată de Hagi, iar jucătorul ar putea deveni astăzi sau mâine jucătorul Stelei. Tănase este un fotbalist de explozie, care scoate rapid om din joc, are execuţie şi fler de marcator.

Foto: Lucian Curelariu


Aparut in Puterea / Ultima modificare in data de: 2016-08-07Parerea ta...

Doresc sa comentezPUBLICITATE


Ultimele stiri


PUBLICITATE