2020-08-13 00:51

Steaua renunţă definitiv la achiziţionarea unui atacant. Ce spune Gigi Becali

 |  07:21
Steaua renunţă definitiv la achiziţionarea unui atacant. Ce spune Gigi Becali

Gigi Becali a declarat luni, la Digi Sport, că a renunţat definitiv la achiziţionarea atacantului formaţiei Astra Giurgiu, Constantin Budescu, în condiţiile în care jucătorul a cerut prea mulţi bani după ce ajunsese deja la o înţelegere.

"Am vorbit eu personal cu Budescu, ne înţelesesem pe 20.000 pe lună. Mi-a spus apoi că vrea 25.000 pe lună, plus 100.000 la semnătură. I-am zis că nu îi dau banii ăştia pentru că m-am luptat prea mult cu Astra. Nu se rugau ei amândoi (n.r. - Budescu şi Enache) să îi mai dau bani Astrei, că facem performanţă? I-am zis: «Budescule, acum vii şi îmi ceri atât după ce m-am înţeles cu Astra?». Am renunţat definitiv la el, am vorbit cu oameni din fotbal şi mi-au zis că am înnebunit, că nu mai am noţiunea banului", a precizat Gigi Becali.

În ceea ce priveşte transferul mijlocaşului Gabriel Enache, finanţatorul Stelei a spus că trebuia să se întâlnească cu preşedintele Comitetului Director al Astra Giurgiu, Petre Buduru, dar acesta nu a mai venit.

"Trebuia să mă întâlnesc azi cu Buduru pentru Enache, pentru că el mă interesează în continuare, dar nu a venit. Nu ştiu de ce. Eu îl vreau în continuare, pentru că băiatul a făcut sacrificii mari să vină la Steaua", a completat Gigi Becali. 


Aparut in Puterea / Ultima modificare in data de: 2016-01-19Parerea ta...

Doresc sa comentezPUBLICITATE


Ultimele stiriPUBLICITATE