2020-08-11 16:50

Steaua a renunțat la transferul lui Florin Cernat deoarece e aproape să-l repatrieze pe Lucian Sânmărtean

 |  13:50
Steaua a renunțat la transferul lui Florin Cernat deoarece e aproape să-l repatrieze pe Lucian Sânmărtean

Florentin Dincă

Florin Cernat a fost foarte aproape în această perioadă de Steaua, însă Gigi Becali a renunțat în ultimul moment la transferul mijlocașului gălățean care a impresionat pe toată lumea în retur. S-a crezut inițial că fotbalistul a cerut prea mulți bani, în jur de 12.000 de euro lunar, însă motivul a fost cu totul altul. Becali și Rădoi au aflat de problemele de la Al Ittihad ale lui Victor Pițurcă, care va fi dat afară după numai șase luni de la gruparea saudită. Împreună cu el vor pleca mai mult ca sigur și cei doi jucători aduși în iarnă la cererea expresă a sa, Lucian Sânmărtean și Lucasz Szukala.

Steaua a renunțat la transferul lui Florin Cernat deoarece e aproape să-l repatrieze pe Lucian Sânmărtean
zoom
Și unde să revină Sânmărtean dacă nu la Steaua, acolo unde făcut vrăji în 2014, an în care a și revenit la echipa națională. Îl așteaptă același salariu pe care îl avea înainte să plece spre Arabia Saudită, 20.000 de euro lunar, plus un contract de cel puțin un an și jumătate. În schimb, Szukala nu vrea să mai revină în Liga 1, el urmând să dea curs în următoarea perioadă o ofertă avantajoasă, nu la fel ca cea din țările arabe, din Germania cel mai probabil.

Florin Cernat este un jucător de mare valoare, dar nu e nici o problemă că nu am reușit să-l transferăm – Valeriu Argăseală

Florin Cernat nu a mai aștepat să fie căutat de Steaua și a dat curs ofertei venite de la Gică Hagi. Mijlocașul a semnat un contract pe doi ani cu Viitorul și va avea un salariu lunar în valoare de 8.000 de euro.

S-a renunțat definitiv la Alibec, Budescu și De Amorim

Dați ca sigur în curtea campioanei, cei trei astrali pe care îi dorea Gigi Becali, Alibec, De Amorim și Budescu, nu vor mai ajunge să îmbrace tricoul roș-albastru. Diferența dintre cerere și ofertă a fost prea mare, iar Iona Nicolae a dat ordin ca negocierile să fie sistate definitiv.

Negocieri intense pentru Paul Anton

Mirel Rădoi își dorește neapărat doi mijlocași centrali, mai ales că de la echipă au plecat de curând Andrei Prepeliță și Alex Bourceanu. Primul pe listă a fost Sulley Muniru, fotbalistul lui CFR Cluj, însă conducerea ardeleană vrea nici mai mult nici mai puțin decât 800.000 de euro pentru a-i da drumul, sumă la care negocierile s-au oprit înainte de a începe. Ulterior, steliștii s-au reorientat spre Paul Anton, jucător care este în circuitul echipe naționale și care vrea în această vară să facă un pas înainte în cariera sa. Dacă din străinătate doritorii nu se înghesuie, Anton și-a dat acordul să meargă la Steaua, dar clubul său cere 500.000 de euro, plus cedarea lui Ionuț Neagu. Discuțiile sunt în toi, iar cele două părți au șanse mai să cadă cât de curând la un numitor comun.


Aparut in Puterea / Ultima modificare in data de: 2015-06-12Parerea ta...

Doresc sa comentezPUBLICITATE


Ultimele stiri


PUBLICITATE