2019-12-14 05:01

Steaua Bucureşti – Stromsgodset, miercuri de la ora 20.30, pe Arena Naţională

 |  08:30
Steaua Bucureşti – Stromsgodset, miercuri de la ora 20.30, pe Arena Naţională

Steaua Bucureşti – Stromsgodset, miercuri de la ora 20.30, pe Arena Naţională. Peste 200 de polițiști și 400 de jandarmi vor asigura măsurile de ordine publică și siguranța spectatorilor care vor fi prezenți la meciul dintre FC Steaua București și FC Stromsgodset, din preliminariile Ligii Campionilor, care se va disputa miercuri, de la ora 20.30, pe stadionul "Arena Națională" din Capitală.

Steaua Bucureşti – Stromsgodset, miercuri de la ora 20.30, pe Arena Naţională. Steaua Bucureşti – Stromsgodset, miercuri de la ora 20.30, pe Arena Naţională. Polițiștii vor acționa atât pentru menținerea ordinii publice în proximitatea stadionului, cât și în alte zone de interes operativ, asigurând, totodată, accesul auto al riveranilor în zonele în care a fost blocată sau deviată circulația rutieră.

Steaua Bucureşti – Stromsgodset, miercuri de la ora 20.30, pe Arena Naţională. Steaua Bucureşti – Stromsgodset, miercuri de la ora 20.30, pe Arena Naţională. Astfel, polițiștii bucureșteni vor organiza și intensifica acțiunile de patrulare în stațiile de metrou și în mijloacele de transport în comun, urmând a lua măsuri de prevenire a înșelăciunilor comise prin diferite moduri de operare, a acostărilor de persoane, furturilor din poșete sau buzunare, respectiv a furturilor de/din auto.

Steaua Bucureşti – Stromsgodset, miercuri de la ora 20.30, pe Arena Naţională. Steaua Bucureşti – Stromsgodset, miercuri de la ora 20.30, pe Arena Naţională. Accesul spectatorilor în stadion se va face începând cu ora 18.00 doar pe bază de bilete și invitații. Pentru a evita aglomerația în jurul punctelor de intrare în stadion, Jandarmeria Capitalei le recomandă suporterilor să vină din timp, începând cu ora deschiderii porților de acces.

Steaua Bucureşti – Stromsgodset, miercuri de la ora 20.30, pe Arena Naţională. Steaua Bucureşti – Stromsgodset, miercuri de la ora 20.30, pe Arena Naţională. Jandarmeria Capitalei le mai recomandă suporterilor să nu se implice în incidente care ar putea duce la tulburarea ordinii și liniștii publice, delimitându-se de orice formă de violență verbală sau fizică ce ar putea conduce la manifestări violente.

Steaua Bucureşti – Stromsgodset, miercuri de la ora 20.30, pe Arena Naţională. Steaua Bucureşti – Stromsgodset, miercuri de la ora 20.30, pe Arena Naţională. De asemenea, spectatorii nu au voie să introducă în stadion băuturi alcoolice, materiale pirotehnice ori alte obiecte care pot pune în pericol securitatea participanților la această competiție sportivă.

Steaua Bucureşti – Stromsgodset, miercuri de la ora 20.30, pe Arena Naţională. Steaua Bucureşti – Stromsgodset, miercuri de la ora 20.30, pe Arena Naţională. Totodată, spectatorilor le este interzis să ocupe alte locuri decât cele prevăzute pe documentele de acces, precum și refuzul eliberării acestora la avertismentul verbal al reprezentanților societății specializate de protecție și paza sau al forțelor de ordine și este interzisă afișarea de inscripții care incită la ura națională, rasială, de clasă ori religioasă, la discriminări de orice fel și la violență.

Steaua Bucureşti – Stromsgodset, miercuri de la ora 20.30, pe Arena Naţional. Steaua Bucureşti – Stromsgodset, miercuri de la ora 20.30, pe Arena Naţional. Jandarmeia Capitalei mai precizează că, participanții la această manifestare sportivă trebuie să respecte măsurile stabilite de organizatori și forțele de ordine pe traseele către locul de desfășurare a meciului, în apropierea și în incinta arenei sportive.

Steaua Bucureşti – Stromsgodset, miercuri de la ora 20.30, pe Arena Naţională. Steaua Bucureşti – Stromsgodset, miercuri de la ora 20.30, pe Arena Naţională. Totodată, polițiștii Capitalei vor accentua activitățile de prevenire și combatere a infracțiunilor săvârșite cu violență și a faptelor de natură să împiedice desfășurarea normală a acestui eveniment.

Steaua Bucureşti – Stromsgodset, miercuri de la ora 20.30, pe Arena Naţională. Steaua Bucureşti – Stromsgodset, miercuri de la ora 20.30, pe Arena Naţională. De asemenea, polițiștii rutieri își vor intensifica acțiunile derulate pe principalele artere de circulație, în punctele ce prezintă risc ridicat de accidente și la orele cu trafic intens, în vederea fluidizării traficului și prevenirii evenimentelor rutiere, limitarea excesului de viteză și depistarea celor care conduc sub influența băuturilor alcoolice.


Aparut in Puterea / Ultima modificare in data de: 2014-07-24Parerea ta...

TRIPON VASILE PETRU
23 Iul 2014

vreau sa joc ca atacant la steaua
Doresc sa comentezPUBLICITATE


Ultimele stiri


PUBLICITATE