2020-08-09 12:57

STEAUA. Gigi Becali îi oferă 240.000 de euro pe an lui Lucasz Szukala, în timp ce Al-Hilal îi dă de patru ori mai mult

 |  17:16
STEAUA. Gigi Becali îi oferă 240.000 de euro pe an lui Lucasz Szukala, în timp ce Al-Hilal îi dă de patru ori mai mult

Florentin Dincă

Unul dintre pilonii importanţi din actuala echipă a Stelei, Lucasz Szukala, a intrat în ultimul an de contract cu gruparea roş-albastră. Polonezul se află în negocieri cu Gigi Becali pentru prelungirea înţelegerii pe încă doi ani, însă oferta nu este nici pe departe pe placul său. 20.000 de euro lunar, plus 100.000 de euro la semnătură.

Szukala ştie că la sfârşitul actualului sezon va pleca liber de contract, iar Laurenţiu Reghecampf îl aşteaptă cu braţele deschise la Al-Hilal. De altfel, antrenorul este cel care l-a adus în România acum câţiva ani, la Gloria Bistriţa, prin intermediul soţiei sale, Anamaria.

Arabii i-au pregătit un contract de 1 milion de euro pe sezon, plus o sumă importantă la semnătură. În cazul foarte probabil în care fundaşul central nu se înţelege rapid cu Steaua, Becali vrea să scape încă din iarnă de acesta, pentru a mai scoate ceva bani pe el. “Nu conteaza daca semneaza sau nu prelungirea, Szukala este un jucator pe care îl vreau. Dacă va exista posibilitatea să-l iau la Al Hilal, voi încerca sa-l transfer”,a spus Reghecampf.

S-a făcut o ofertă pentru prelungirea contractului lui Szukala pe încă doi ani, săptamâna aceasta urmând să ne ofere un raspuns – Valeriu Argăseală, preşedinte Steaua


Aparut in Puterea / Ultima modificare in data de: 2014-09-22Parerea ta...

Doresc sa comentezPUBLICITATE


Ultimele stiri


PUBLICITATE