2020-06-06 23:32

Steaua riscă sancţiuni dure din partea FRF

 |  11:22
Steaua riscă sancţiuni dure din partea FRF

Nici bine nu s-a încheiat cantonamentul echipei naţionale, că antrenorul Anghel Iordănescu şi preşedintele FRF, Răzvan Burleanu au răbufnit: pe jucătorii Stelei îi aşteaptă suspendări record.

Disputa dintre "ros-albastrii" si echipa nationala ar putea avea urmari dintre cele mai serioase, seful fotbalului romanesc fiind decis sa gaseasca vinovatii dupa ce fotbalistii Stelei nu s-au prezentat la prima reprezentativa.

Burleanu ii indeamna pe oficialii campioanei sa isi asume acest gest si eventualele sanctiuni, in caz contrar acesta amenintand ca jucatorii sunt cei care vor avea de suferit.

"Daca cineva ar trebui sa fie sanctionat, atunci clubul ar trebui sa fie acela. In acelasi timp, mi-as dori sa avem un comportament barbatesc din partea unui reprezentant al Stelei, care sa spuna ca nu i-a lasat pe jucatori la echipa nationala.

Asa cum o stiti, vorbim de 4-8 etape si ne referim la jucatorii care fac parte din aria de selectie pentru echipa nationala. Prin urmare, nu am face decat sa avem o nedreptate cu ajutorul careia sa intervenim asupra altei nedreptati, prima nedreptate fiind ca jucatorii nu au fost in acest cantonament", a spus Burleanu intr-o declaratie de presa, citat de Ziare.com.


Aparut in Puterea / Ultima modificare in data de: 2016-02-07Parerea ta...

BURLANGIUL
07 Feb 2016

asta discret/acoperit asteapta un comportament barbatesc ce nu intelegeti?!
Doresc sa comentezPUBLICITATE


Ultimele stiri


PUBLICITATE