2020-05-29 02:42

STEAUA, TRANSFER. Gigi Becali i-a pus lui Gabi Tamaş o clauză “anti-băutură”

 |  14:16
STEAUA, TRANSFER. Gigi Becali i-a pus lui Gabi Tamaş o clauză “anti-băutură”

Florentin Dincă

Gigi Becali nu a dorit să-l aducă înapoi pe Gabi Tamaş la Steaua, însă a cedat la insistenţele lui Reghe şi ale soţiei acestuia. Astfel, fundaşul se întoarce în curtea campioanei. Va semna pe şase luni, cu opţiune de prelungire pe încă doi ani.

Tamaş (32 de ani) fusese dat afară în vară de la echipă de Mirel Rădoi, după o nouă noapte pierdută şi o absenţă nemotivată la plecarea echipei în cantonament. Acum, după ce s-a ars cu ciorbă, Becali nu suflă şi în iaurt, şi acceptă revenirea unui fotbalist care şi-a ratat în mare cariera din cauza vieţii extrasportive, presărată cu numeroase scandaluri cauzate de consumul peste măsură de alcool. Totuşi, Gigi i-a trecut în contract o clauză inedită. La prima abatere de acest gen zboară de la echipă.

“Reghe mi-a spus că-l vrea pe Tamaş. În iarnă l-am dat afară pentru că aşa a vrut Mirel şi am fost şi eu de acord. Acum, Reghe îl vrea. Dacă îl vrea, îl luăm! Orice jucători vrea Reghe, eu trebuie să rezolv. Nu îi dau nici un ban şi îi pun clauză: dacă bea, a doua zi pleacă de la noi”, a spus la Sport.ro patronul Stelei.

A jucat un singur meci la Cardiff

Fotbalistul s-a bucurat în vară când a prins un contract la Cardiff City, în liga a doua engleză. Însă fericirea s-a transformat uşor, uşor în disperare. Meciurile treceau, iar Tamaş nu prindea nici măcar lotul. A fost inclus la un moment dat în lot, când numărul accidentaţilor era prea mare, însă chiar şi aşa nu a prins decât un meci, la începutul acestui an, în Cupa Angliei, 1-0 cu Shrewsbury. Şi-a informat impresarul, pe Florin Manea, că dacă situaţia va continua, vrea să-şi rezilieze contractul. Iar asta s-a întâmplat alaltăieri, iar drumul spre Steaua a fost liber.

Şanse mici să joace

Come-back-ul lui Tamaş îi oferă lui Reghecampf o soluţie în plus în defensivă. Până acum erau doar trei variante viabile, Varela, Papp şi Carp, şi asta pentru că Toşca urmează să evolueze în banda stângă. Însă nici aşa Tamaş nu are prea multe şanse să joace, deci implicit să-şi ia bonusul pentru 50% din meciuri jucate. Reghe preferă în centrul defensivei cuplul Varela – Papp, iar la nevoie va intra moldoveanul Carp, jucător cu un potenţial senzaţional de creştere. În atare condiţii, Tamaş rămâne doar o soluţie la nevoie, în cazul unor nedorite accideentări ale fundaşilor din lot.

CÂŢI BANI IA/NU IA TAMAŞ LA STEAUA

15.000 de euro pe lună / salariu

1.000 de euro / meci jucat

100.000 de euro / primă pentru cel putin 50% din meciuri jucate

250.000 de euro / primă de calificare în grupele UCL


Aparut in Puterea / Ultima modificare in data de: 2016-02-03Parerea ta...

Doresc sa comentezPUBLICITATE


Ultimele stiri


PUBLICITATE